RFC 29 Ocak 2012 İstanbul Buluşması...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende çok katılmak isterim ama işim gereği ay sonları neredeyse eve zor gidiyorum.ay başı bir pazar olsa ne iyi olurdu bee.yer hiç farketmezdi.

bende katılırım aa gercekten sunu solemek istiyoum
kacıncı sefer bulusmalar sureklii atakoy bakırkoy ve bu civarda oluyor zaten tam pazar tam öglen saati nedeniyle herkes o tarafa akın ediyor kac oldu yollarda telef oluyoruz gecen sefer buyukcekmeden gokhanla tam 2saat 45 akkada gelebildik nerdeyse kimsede kalmamıstı
bu seferde avcılar beylikdüzü gibi olsunzaten sonuc itibariile havalarda soguk oldugu için alısveris merkezi gibi biryerde olucak veya herhangi bir kapalı mekan
surekli aynı yerler gundeme gelmesin yoldanda ziyade degişik yerler gorulsun

Pazar günleri çalışıyorum. Sabah 09.00-14.00 veya Akşam 18.00de iş başı yapıyorum. Zaman bağlı olarak katılabilirim bende.

bende katılırım aa gercekten sunu solemek istiyoum
kacıncı sefer bulusmalar sureklii atakoy bakırkoy ve bu civarda oluyor zaten tam pazar tam öglen saati nedeniyle herkes o tarafa akın ediyor kac oldu yollarda telef oluyoruz gecen sefer buyukcekmeden gokhanla tam 2saat 45 akkada gelebildik nerdeyse kimsede kalmamıstı
bu seferde avcılar beylikdüzü gibi olsunzaten sonuc itibariile havalarda soguk oldugu için alısveris merkezi gibi biryerde olucak veya herhangi bir kapalı mekan
surekli aynı yerler gundeme gelmesin yoldanda ziyade degişik yerler gorulsun

Çok güzel fikir destekliyorum abi :D Jantları almak için Bostancıya gittim tam 2saat 10 dakikada :D

abi konu bayagı bi geri gelmiş 2 gün oncesine döndu sanırım forum gitmiş hersey..

aynen oyle gitmiş hersey o kadar resım yuklemiştim ya

sıkıntı yok tekrar düzelir konular

13 Ocak tarihine geri yükledik siteyi,son güncellemelerden sonra sistem hata verdi,vbulletinden kaynaklanmış bu hata...

Evettt, listedekiler ismini tekrar belirtirse iyi olur...:eyv

Geri