RFC 2019 Sohbet-Muhabbet

Günaydınlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar.

Bugün iş çıkışı eve dönerken önümde giden fiat marea marka aracın kaputu açıldı, tavanın ön tarafı ezildi kaput yamuldu Allahtan şoför soğukkanlıymış ani manevra yapmadan yanaştırdı arabayı. Kaputu açıp kapatırken mandalı kontrol edelim kazaya mahal vermeyelim..

Bugün iş çıkışı eve dönerken önümde giden fiat marea marka aracın kaputu açıldı, tavanın ön tarafı ezildi kaput yamuldu Allahtan şoför soğukkanlıymış ani manevra yapmadan yanaştırdı arabayı. Kaputu açıp kapatırken mandalı kontrol edelim kazaya mahal vermeyelim..
En korktuğum olay [emoji51] Bi gün yola çıkmadan kaputu açmak için mandalı çektim sonra kaputu açmadan yola çıktım 80 gibi bir hızda kaput sallanmaya başlayınca bir heyecan bastı anlatamam

En korktuğum olay [emoji51] Bi gün yola çıkmadan kaputu açmak için mandalı çektim sonra kaputu açmadan yola çıktım 80 gibi bir hızda kaput sallanmaya başlayınca bir heyecan bastı anlatamam

Aynısı şirket aracıyla başıma geldi. 2017 focus vardı cam suyu doldurmak için benzinliğe çektim kaputun mandalını açtım baktım hava/su kısmında su yok geri bindim telefonla konuşuyodum farkında değilim 90-100 e gelince kaput yaprak gibi oynamaya başladı aklım gitti :))

Günaydın arkadaşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günaydın RFC dostları, hayırlı günler, hayırlı işler, keyifli haftasonu dilerim.:eyv

Gün aysın dostlar hayırlı işler... :eyv

Günaydın RFC dostları, hayırlı günler, hayırlı haftalar, hayırlı işlerimiz olsun..:eyv

Gün aysın dostlar, hayırlı sabahlar... :eyv

Geri