RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın, elindekinin kıymetini bilen sadece ben demeyen, sevmesini öğrenmiş yapabilecekleri için söz veren herkese ;)
kazasız belasız cezasız arızasız bir gün geçirmek dilegiyle

Güzel bir haftasonu dilerim dostlar :eyv

Hayırlı Akşamlar RFC cikler :) Sevdiklerinizle Tam akşam üstü gezmelik hava var. iki gündür yoldayım foruma bakamadım bile ne oldu ne bitti. ayaklarım sızlıyor. 24 saat yolculuk e birde aof sınavları bugün yarın uzun süre yolculuk yapmak istemiyorum Allah uzun yollarda cahil insanlardan korusun. çok thelikeli birşey :) Sağlığınız sıhhatiniz yerindedir işallah abilerim kardeşlerim. her sabah öpüp öpüp uyandırıp gitmek olmaz :D azıcık sohbet edelim.

Slm Malatya'dan Ali yeni katıldım aranıza hurda bi 91 model Concorde la

Hoş geldiniz Ali bey , keyifli forumlar..

Hayırlı geceler RFC...:eyv

Hayirli geceler arkadaslar.
Tapatalk la foruma giren varmi ben bulamadim .lutfen yardimci olurmusunuz.

Tesekkur ederim kardesim.simdi buldum foruma girmek daha kolay olacak benim icin.

Evet arkadaslar daha oncede bahsettigim gibi arabami yeni aldim .arac suan stock halde ben kisisel bi kac dokundurma yapmak istiyorum madifikasyon adina oncelikle amerikan park modulu dusunuyorum megane3 aracina bu uygulamayi yapan arkadaslar varmidir acaba ?birde olmazsa olmazim farlara mercek olayi megane 3 lerde orjinal mercekli far var (bende yok malesef)renault servisi yedek parca bolumunde calisan kuzenim var normal mercekli far fiyati 600 tl bixenon olanlar 1200 tl takim fiyati dedi simdilik askiya aldim fakat muhakkak olacak o is.😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri