RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın, hayırlı Cumalar dostlar.

Günaydın RFC dostları, hayırlı cumalar. Allahım cumanın bereketini üzerinizden eksik etmesin.:eyv

Sabah sabah yanima gelen suriyeli abi senin icin sismis iyi niyetlisin ama yanlis anlasilmissin dert etme kendine kalbin temiz senin hersey yoluna girer az da borcun var gibi duruşun.. ya biz nabalim abi dert etme kendine bu kadar dedi ve gitti tuttum kolundan ellerinde belki 100 tane tespih var satmiyormusun bunlari dedim satiyorum da sana degil abi buyur istedigini al dedi kaca satiyorsun normalde dedim 2 tl abi dedi verdim eline 20 tl allah razi olsun dedi gitti herif sanki sabah sabah icimi okudu ve ozet cikartti hic bir suriyeli den etkilenecegimi dusunmemistim..

Samsung Edge ile gonderildi

Suriyeli ermiş sanırım, yüzüne bakarak seni okuduğuna göre, eteğinden tutsaydın güzel şeylere vesile olurdu..:)

Sabah sabah yanima gelen suriyeli abi senin icin sismis iyi niyetlisin ama yanlis anlasilmissin dert etme kendine kalbin temiz senin hersey yoluna girer az da borcun var gibi duruşun.. ya biz nabalim abi dert etme kendine bu kadar dedi ve gitti tuttum kolundan ellerinde belki 100 tane tespih var satmiyormusun bunlari dedim satiyorum da sana degil abi buyur istedigini al dedi kaca satiyorsun normalde dedim 2 tl abi dedi verdim eline 20 tl allah razi olsun dedi gitti herif sanki sabah sabah icimi okudu ve ozet cikartti hic bir suriyeli den etkilenecegimi dusunmemistim..

Samsung Edge ile gonderildi

Geçen günde bana bitanesi geldi başladı okumaya Allah şöyle korusun böyle korusun bilmemne aralıksız 5 dk dua etti sonra bende 5 tl verdim hadi o kadar dua etti dedim bana dönüp abi 100 tl varmı 100 liraya ihtiyacım var dedi bende verdiğim 5 lirayıda geri alıp güzel sözlerle yanımdan kovdum adamı mesela :) Herkese günaydın

Gunaydinlar, hayirli Cumalar, bol kazançlı ve güler yüzlü bir gün gecirmeniz dileğiyle

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.

Günaydın dostlar hayırlı cumalar , Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip etsin :eyv

Günaydın Hayırlı Cuma'lar Dostlar...:eyv

cümleten hayırlı cuma lar arkadaşlar forum a yeni üye oldum .
tanışma bölümüne konu açtım .keyifli forumlar.

Hayırlı Cumalat dostlar.:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri