RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın RFC, bende çalışıyorum Hakkı bey için rahat olsun. Bu millet böyle yata, yata büyüyeceğini sanıyor.. Hayırlı işler olsun.:eyv

Günaydın Dostlar Hayırlı Sabahlar Olsun, Bende Çalışıyorum Bugün ve Çalışmayıp da Çalışanlara Laf Sokanlara Sinir Oluyorum :silah, İsmini Vermiyorum Baş Harfi Kerem... :kahve

ne tuhaf sanki kulaklarım çınlıyor gaipten sesler duymaya başladım kaçak tekillamı içtik nooldu:)):)):))neyse ben balığamı gitseemmm:))sahilemi insemmmmıslıkormanda mangalmı yaksaaammm:kupane zor işmiş ya karar veremedim vallaroadfox

bodrum-tatil.jpg

ne tuhaf sanki kulaklarım çınlıyor gaipten sesler duymaya başladım kaçak tekillamı içtik nooldu:)):)):))neyse ben balığamı gitseemmm:))sahilemi insemmmmıslıkormanda mangalmı yaksaaammm:kupane zor işmiş ya karar veremedim vallaroadfox

bodrum-tatil.jpg

7,5 gün tatil de neler yapılmaz ki be abi:))

7,5 gün tatil de neler yapılmaz ki be abi :))

niyekine?bir hatamız kusurumuzmu oldu muhterem insana
:))ha dün p.m atmış bana diyorki:KARAHAN adlı üyeniz yüzünden deprasyondayım sakinleştiricilerle ayakta duruyorum yaşama sevincimi kaybettim yaklaşık 3 sn'de bir hakkı bulut dinleme ihtiyacı duyuyorum v.s v.s v.s:))​sahi nerede o yoksa yoksa çalışıyormuu:)

:))ha dün p.m atmış bana diyorki:KARAHAN adlı üyeniz yüzünden deprasyondayım sakinleştiricilerle ayakta duruyorum yaşama sevincimi kaybettim yaklaşık 3 sn'de bir hakkı bulut dinleme ihtiyacı duyuyorum v.s v.s v.s:))​sahi nerede o yoksa yoksa çalışıyormuu:)

hehe hehe hehe hehe

Hakki nedir bu KaRaHan dan cektigin yahuuuu Sayin Murat abii Hakki abiyi yedirtmeyiz Hakki abi bi yaruz timi fslsn mi olustursak naabsak :)

Murat senden özür diliyorum. Bu kadar özür dilettiğim için.

Hakkı bey Murat Karahan'ın tacizlerinden rahatsız oluyorsanız, yönetime aktarın konuyu yönetim gerekeni yapar Karahan için. Yenikapı-Bandırma İDO feribotuna koyar..hehe

Hakkı bey Murat Karahan'ın tacizlerinden rahatsız oluyorsanız, yönetime aktarın konuyu yönetim gerekeni yapar Karahan için. Yenikapı-Bandırma İDO feribotuna koyar..hehe

Bandırma'dan kolaylıkla geri dönebilir kanaatindeyimdir
:))daha uzun soluklu bir feribot hattımız yokmudur:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri