RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın hayırlı sabahlar captur larda ön kapı ve arka kapı haporlör çaplarını bilen varsa bana yardımcı olabilirmi??

Günaydın, hayırlı sabahlar dostlar. Cumanız mübarek olsun, Allah hayırlara vesile kılsın.qw

Günaydın RFC, hayırlı cumalar. Allahım cumanın bereketini üzerinizden eksik etmesin. Sağlıçakla kalın..:eyv

Günaydın, Hayırlı Cuma'lar Dostlar...:eyv

Herkese merhaba dostlar hayırlı işler hayırlı cumalar :eyv

hayırlı cumalar arkadaşlar. ...

İyi geceler arkadaşlar. Yarın bu adam çalışmaya devam edecek maalesef.:sarhoş

İyi geceler arkadaşlar. Yarın bu adam çalışmaya devam edecek maalesef.:sarhoş

Allah kolaylık versin Hakkı abi:eyvben ise senin kadar şanslı değilim maalesef:(tüm benliğim nasıl daha çok çalışırım,daha verimli olurum,keşke 8 saat değilde 18 saat çalışıp hakkını vereyim diye haykırırkennn:))zalım patron arayıp abi sen dinlen yarın biz hallederiz demesinmi....nasıl kahroldum yani anlatamamheheşimdi önümde çook zorlu bir c.tesi+pazar oldu ahh ahhh zavallı ben bitermi bu haftasonu böyle bunalıma girdim yani:)):)):))sen ne kadar şanslısın Hakkı abi imrendim valla yarın öğlene kadar yatacamda başım arşamı değecek yani e yoookhehe

Allah kolaylık versin Hakkı abi:eyvben ise senin kadar şanslı değilim maalesef:(tüm benliğim nasıl daha çok çalışırım,daha verimli olurum,keşke 8 saat değilde 18 saat çalışıp hakkını vereyim diye haykırırkennn:))zalım patron arayıp abi sen dinlen yarın biz hallederiz demesinmi....nasıl kahroldum yani anlatamamheheşimdi önümde çook zorlu bir c.tesi+pazar oldu ahh ahhh zavallı ben bitermi bu haftasonu böyle bunalıma girdim yani:)):)):))sen ne kadar şanslısın Hakkı abi imrendim valla yarın öğlene kadar yatacamda başım arşamı değecek yani e yoookhehe

Allah'ım kaşıntı kaşıntı. her yerlerden kaşıntı mesajları geliyor:)) şu anda en derin uykularda neler görüyorsun bakalım. Birazda beni görde kork emi.:pis

Günaydın dostlar, hayırlı sabahlar. Adamın birine laf yetiştireceğim derken günaydın demeyi unutuyordum neredeyse.qw

Günaydın Hakkı bey, takma tekila canavarını sen :) ben de çalışıyorum cumartesi, hem de yıllardır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri