RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydınlar RFC.

Okulumuz'da TüvTürk Bir Sınav Gerçekleştirmişti ve Bu Sınavda Dereceye Giren 23 Kişiye İş İmkanı Sağlayacaktı Bende Bu Sınavda Bölümümde 3. Olmuşum. Dün Yani Pazar Günü 8.30'dan Akşam 5'e Kadar Yarım Günlük Eğitim Gördük ve Uygulama Sınavı Olduk, Bakalım Hakkımızda Hayırlısı. Benim Sektörüm Yani Otomotiv ElektroMekanik Teknikerliği/Teknisyenliği İçin Özel Sektörde TüvTürk'ten Daha İyi Bir İş Yok.

Türkiye'de İlk Defa Bizim Okulumuzda Uygulanan Sınav İlerleyen Zamanlarda Bütün Otomotiv Bölümü Olan Üniversiteler'de Uygulanacak ve Artık TüvTürk Çalışanlarını Bu Şekilde Belirleyecek. Bu Uygulama Açıköası Benim Çok Hoşuma Gitti, Aklımda Hiç Çalışmak vs. Yok İken Güzel İmkanlar İle İş Şansı Verilmişken Kaçırmak İstemedim Bakalım, Hayat Garip Her Şey Nasip :))
Kardeşim hayırlı olsun çok sevindim.:eyv

Günaydınlar RFC.

Okulumuz'da TüvTürk Bir Sınav Gerçekleştirmişti ve Bu Sınavda Dereceye Giren 23 Kişiye İş İmkanı Sağlayacaktı Bende Bu Sınavda Bölümümde 3. Olmuşum. Dün Yani Pazar Günü 8.30'dan Akşam 5'e Kadar Yarım Günlük Eğitim Gördük ve Uygulama Sınavı Olduk, Bakalım Hakkımızda Hayırlısı. Benim Sektörüm Yani Otomotiv ElektroMekanik Teknikerliği/Teknisyenliği İçin Özel Sektörde TüvTürk'ten Daha İyi Bir İş Yok.

Türkiye'de İlk Defa Bizim Okulumuzda Uygulanan Sınav İlerleyen Zamanlarda Bütün Otomotiv Bölümü Olan Üniversiteler'de Uygulanacak ve Artık TüvTürk Çalışanlarını Bu Şekilde Belirleyecek. Bu Uygulama Açıköası Benim Çok Hoşuma Gitti, Aklımda Hiç Çalışmak vs. Yok İken Güzel İmkanlar İle İş Şansı Verilmişken Kaçırmak İstemedim Bakalım, Hayat Garip Her Şey Nasip :))

Maşallah kardeşim

muyaeneye sana gelirsin. Hayırlı olsun inşallah

​Günaydın RFC ailesi .. Bu gün 28 Nisan 2015 Salı.Sağlıklı , mutlu , bol kazançlı bir gün diliyorum.

En güzel çiçekler bahçenizse olsun, en sevdiğiniz insanlar yanınızda olsun,gününüz aydın işleriniz bereketli olsun günaydın Rabbim.bugünde kaza bela ceza arıza vermesin inşallah

Günaydinlar herekese, hayirli günler, hayirli işler, yüzünüz hep gülsün. ...

230367f62c2a8f65c3f0bae95494c3fd.jpg

Uludağ Üni'den herkese günaydın, işe giden abilere hayırlı işler 😊😊

Fluence 1.5 dci 110 Hp

Günaydın, hayırlı sabahlar tüm dostlara. Buradan günaydın diyerek hal hatır soranlara. Allah işlerinizi kolaylaştırsın, bol ve helal rızıklar versin.qw

Günaydın, tüm dostlara hayırlı işler kolay gelsin...:cay

Hayırlı sabahlar RFC...:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri