RFC 2015 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın değerli dostlarım. Mutlu ve güzel bir hafta dilerim.

Günaydın, hayırlı sabahlar dostlar. Allah bol ve helal rızıklar versin hepimizeqw

günaydinlar herkese, hayirli günler, hayirli haftalar, bol kazancli ve mutlu, güler yüzlü bir hafta gecirmenizi dilerim...

Günaydın, hayırlı sabahlar 😊 Benim gibi okula gidecek arkadaşlara iyi dersler, işe giden abilerime hayırlı, bol kazançlı işler 😊 Kazasız belasız bir gün diliyorum hepinize 😊

Fluence 1.5 dci 110 Hp

Herkese günaydın dostlar hayırlı işler hayırlı günler

Gunaydin dostlar mutlu bir hafta olsun herkese hayirli isler, bu arada bugun gunlerden BESIKTAS :)

Cumleten hayirli sabahlar.
Iyi haftalar.

megane3 1.6 play

Günaydınlar RFC.

Okulumuz'da TüvTürk Bir Sınav Gerçekleştirmişti ve Bu Sınavda Dereceye Giren 23 Kişiye İş İmkanı Sağlayacaktı Bende Bu Sınavda Bölümümde 3. Olmuşum. Dün Yani Pazar Günü 8.30'dan Akşam 5'e Kadar Yarım Günlük Eğitim Gördük ve Uygulama Sınavı Olduk, Bakalım Hakkımızda Hayırlısı. Benim Sektörüm Yani Otomotiv ElektroMekanik Teknikerliği/Teknisyenliği İçin Özel Sektörde TüvTürk'ten Daha İyi Bir İş Yok.

Türkiye'de İlk Defa Bizim Okulumuzda Uygulanan Sınav İlerleyen Zamanlarda Bütün Otomotiv Bölümü Olan Üniversiteler'de Uygulanacak ve Artık TüvTürk Çalışanlarını Bu Şekilde Belirleyecek. Bu Uygulama Açıköası Benim Çok Hoşuma Gitti, Aklımda Hiç Çalışmak vs. Yok İken Güzel İmkanlar İle İş Şansı Verilmişken Kaçırmak İstemedim Bakalım, Hayat Garip Her Şey Nasip :))

Günaydınlar RFC.

Okulumuz'da TüvTürk Bir Sınav Gerçekleştirmişti ve Bu Sınavda Dereceye Giren 23 Kişiye İş İmkanı Sağlayacaktı Bende Bu Sınavda Bölümümde 3. Olmuşum. Dün Yani Pazar Günü 8.30'dan Akşam 5'e Kadar Yarım Günlük Eğitim Gördük ve Uygulama Sınavı Olduk, Bakalım Hakkımızda Hayırlısı. Benim Sektörüm Yani Otomotiv ElektroMekanik Teknikerliği/Teknisyenliği İçin Özel Sektörde TüvTürk'ten Daha İyi Bir İş Yok.

Türkiye'de İlk Defa Bizim Okulumuzda Uygulanan Sınav İlerleyen Zamanlarda Bütün Otomotiv Bölümü Olan Üniversiteler'de Uygulanacak ve Artık TüvTürk Çalışanlarını Bu Şekilde Belirleyecek. Bu Uygulama Açıköası Benim Çok Hoşuma Gitti, Aklımda Hiç Çalışmak vs. Yok İken Güzel İmkanlar İle İş Şansı Verilmişken Kaçırmak İstemedim Bakalım, Hayat Garip Her Şey Nasip :))

Maşallah çok sevindim senin adına. Allah utandırmasın ve her şeyi gönlüne göre versin.:eyv

Herkese selam olsun yeniden yuvaya dönmek güzel :))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri