RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın ailem hayırlı haftalar hayırlı işler..

Herkese Gunaydin RFC Ailesi

Aracima vurup kaçan namussuz insan evladi her kimsen allah belani versin inşallah ne istedin aracimdan şerefsiz..

Bana yaptiğini allah defalarca sana versin inşallah...

Allah kahretsin seni

Dostlar aracımın arka tamponuna vurup kaçmışlar canım öyle sıkkınki ister inanın ister inanmayın göz yaşı döktüm senelerce yapmış olduğum birikimle aldığım aracıma şerefsizin biri vurmuş kaçmış umarım Allahından bulur bana uğrattığı zararın 5 mislini yaşatsın inş

Morelim çok bozuk dostlar dolayısı ile fotoğraf çekip paylaşım yapmıyacağım

ALLAH BELANI VERSİN İNŞ ALLAH BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRSİN

Dostlar aracımın arka tamponuna vurup kaçmışlar canım öyle sıkkınki ister inanın ister inanmayın göz yaşı döktüm senelerce yapmış olduğum birikimle aldığım aracıma şerefsizin biri vurmuş kaçmış umarım Allahından bulur bana uğrattığı zararın 5 mislini yaşatsın inş

Morelim çok bozuk dostlar dolayısı ile fotoğraf çekip paylaşım yapmıyacağım

ALLAH BELANI VERSİN İNŞ ALLAH BURNUNDAN FİTİL FİTİL GETİRSİN
abi çok çok geçmiş olsun ya :( allah belasını versin bunu yapanların emek düşmanları.

Haydaaaa çok üzüldüm bak şimdi, :sinirli

Son düzenleme:
Abi bugün oldu sabah erken saatlerde 20 dk süre ile bir yere kadar gidip geldim eve geldim aracı yerleştirdim öğleden sonra bir baktım aracımın arka sağ kısmınına namussuzn biri vurmuş kaçmış ahhhh insanfsız insan ahhhhh eğer kimsen allah belanı versin sürüm sürüm sürenisin belalar başından eksık olmasın inş
Haydaaaa çok üzüldüm bak şimdi, ne zaman oldu..:sinirli

Olay yerinde kamera falan varmı? baksaydın...

kamera yok abi keşke olsaydı çıkardı ne yapacağımı bilemiyorum çooook üzgünüm

Üzülme demek bizlere kolay gelir, ama mal canın yongası, Allah beterinden korusun, benim arabama olmuş gibi içimde sıkıntısı oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri