RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim araç da kırmızı beyaz oldu Maşallah

Günaydın RFC.. Eşinizle, çocuklarınızla, anne, babanızla, arkadaşlarınızla sevgilinizle, her kimle ve nerede olursa olsun keyifli ve rengarenk bir pazar geçirmeniz dileklerimle... Herşey gönlünüzce olsun...

Herkese Günaydın. Poğaçamı aldım Çayımı da koydum oturdum RFC nin başına , herkese iyi pazarlar. Eski adıyla ÖSS şimdiki adıyla LYS mi YGS mi ne o sınava girecek olan arkadaşlarımıza (varsa oğullarınıza-kızlarınıza) başarılar dilerim

iyi pazarlar rfc! benim pazartesi sendromum yok ne güzel, çünkü pazar sendromum var cenker

Çiğdem Hocam Nerelerdesiniz :(

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

2.dönem sınavlarıyla beraber, enkaz öğrencilerim sağ olsunlar ruhumu ödev,test hazırlamaya teslim etmiş durumdayım maalesef:(

Az önce kar yağmaya başladı, bir baktım benim araba siyah-beyaz olmuş, sanırım "doğadan fanatik" diye buna denir.:polis

ben de koyu renk camlar, otantik olduğundan siyah aynalar ve kapı çıtalarıyla pasaklı kartal olarak bakıyorum, millet yok o çıtaları beyaz yap falan diyor da, ben çok memnunum halinden! :aytuğ

aynen kardeşim, zaten sahibine çekmeyen mal haram olurmuş :D

:eyv

iyi pazarlar rfc! benim pazartesi sendromum yok ne güzel, çünkü pazar sendromum var cenker

2.dönem sınavlarıyla beraber, enkaz öğrencilerim sağ olsunlar ruhumu ödev,test hazırlamaya teslim etmiş durumdayım maalesef:(

ben de koyu renk camlar, otantik olduğundan siyah aynalar ve kapı çıtalarıyla pasaklı kartal olarak bakıyorum, millet yok o çıtaları beyaz yap falan diyor da, ben çok memnunum halinden! :aytuğ

:eyv

Anlıyorum Hocam işleriniz çok yoğun bu aralar 1 haftadir nerdeyse hiç göremeyince bir bildiri yaptim :)

Pasaklı Kara kartal yuppiiiii hehe

Günaydın,Hayırlı Sabahlar...
Başladığımız bu hafta hepimize Sağlık Mutluluk ve Bol Para getirsin... ;)

Günaydın RFC .... Hayırlı işler ve bol şanslı bir hafta dilerim. Sağlıçakla kalın.....

​Günaydınn Hayırlı İşler Bol Kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri