RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı geceler RFC...:eyv
iyi geceler abi, yeni pc ye alıştın inşallah:)
Şükür atlattınız ilk bakımı hocam

Aboo hemde mavilerden hehe birkaç öneride ben yapıyım bir adet ketıl çay şeker atıştırmalık Püskevitler :D çikolatalar ve son olarak iki yada 3 adet Elbise askısı nasıl olur.
:)

mavilerden tabii, hep aklıma geliyor, hani bebek arabası koyunca tekerlekleri pis ya, sonra nasıl temizlenecek :D ya da yere konan çanta falan koyarsam ben pimpirikliyim pis gözüyle bakarım bir daha o bagaja o yüzden altı pis çanta konacaksa önce çöp torbası açılır içine oturtulur, kafa rahat eder :D

kettel hehe bir öğretmen arkadaşın arka koltukta gezerdi renkli kettel ı, sabah aceleyle onu alıp iniyormuş, ne gülerdik, büyük konuşmayayım ama inşallah o duruma gelmem:D bisküvi falan atmam lazım aslında bugün de lafı geçmişti :) ama elbise askısını napıcam, eve çıkmam herhalde artık diye mi :aytuğ

Aslında mantıklı bir adet büyük çöp poşeti birde karanfil kolulu Olucakki mis gibi :)

Doğrudur hemen eliniz altında olsun
:p

Bisküvi işini unutmayın hocam örnek vericek olursak tavsiye edeceğim birkaç bisküvü var

*Albeni tek lokmalık

*Cin tek lokmalık & çay keyfi muhteşem üçlümdür
hehe

iyi geceler abi, yeni pc ye alıştın inşallah:)

mavilerden tabii, hep aklıma geliyor, hani bebek arabası koyunca tekerlekleri pis ya, sonra nasıl temizlenecek :D ya da yere konan çanta falan koyarsam ben pimpirikliyim pis gözüyle bakarım bir daha o bagaja o yüzden altı pis çanta konacaksa önce çöp torbası açılır içine oturtulur, kafa rahat eder :D

kettel hehe bir öğretmen arkadaşın arka koltukta gezerdi renkli kettel ı, sabah aceleyle onu alıp iniyormuş, ne gülerdik, büyük konuşmayayım ama inşallah o duruma gelmem:D bisküvi falan atmam lazım aslında bugün de lafı geçmişti :) ama elbise askısını napıcam, eve çıkmam herhalde artık diye mi :aytuğ

herkese iyi geceler mangaldan geldim çok yorgunum ayıptır söylemesi :D

Günaydın RFC hayırlı haftalar:kahve

Günaydın RFC,Baharın Müjdecisi Nevruz Bayramı haftanız kutlu olsun...:eyv

Günaydın Ailem Hayırlı haftalar hayırlı işler cümleten

günaydın cümleten, hayırlı haftalar

selamunaleyküm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri