RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı Cumalar RFC.

Hayırlı akşamlar RFC :eyv

Günaydın gençler, Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır... :)

Günaydın RFC...

Iyi hafta sonlari rfc pasakliyi bakima biraktik insallah fazla sorunu cikmaz:)

Sizede Hocam

Sizin Pasaklı Temizlik Haricinde Size Hiçbir Masraf Ve Sıkıntı Yaşatmaz Hiiç Merak Etmeyin
:p

haklısın galiba, ilk senede epey zarar vermişimdir diye tahmin ediyordum ama şükür bir sorunu çıkmadı :D temizlik ahh o temizlik :) ama bagajdan çantayı alıp civic abisinin bagaja koydum sabah, sıfır gibi maşallah :D iç düzen elimde, dışı da elimde olsa sık yıkatırdım belki :))) yedek spor ayakkabı, ceket, şai, microfiber bez, ıslatmak için şişede su ve çöp torbası bagajda sürekli ama spor çanta içinde derli toplu :)

pis bir şey koymam gerekirse diye de bir rulo çöp torbası büyük mavilerden :D

Hayırlı geceler RFC...:eyv

Şükür atlattınız ilk bakımı hocam

Aboo hemde mavilerden hehe birkaç öneride ben yapıyım bir adet ketıl çay şeker atıştırmalık Püskevitler :D çikolatalar ve son olarak iki yada 3 adet Elbise askısı nasıl olur.
:)
haklısın galiba, ilk senede epey zarar vermişimdir diye tahmin ediyordum ama şükür bir sorunu çıkmadı :D temizlik ahh o temizlik :) ama bagajdan çantayı alıp civic abisinin bagaja koydum sabah, sıfır gibi maşallah :D iç düzen elimde, dışı da elimde olsa sık yıkatırdım belki :))) yedek spor ayakkabı, ceket, şai, microfiber bez, ıslatmak için şişede su ve çöp torbası bagajda sürekli ama spor çanta içinde derli toplu :)

pis bir şey koymam gerekirse diye de bir rulo çöp torbası büyük mavilerden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri