RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünde malesef yarım gün iş metodu var bende. Herkese şimdiden hayırlı bayramlar ve sahurlar diliyorum. Ayvalığa tatile çıkmak istesemde üşenme durumu mevcut :)

Günaydın RFC. Ramazana elveda ettiğimiz bu günde Allah işlerinizi bereketli, yüzlerinizi güleç eylesin. Allah yeni ramazanlara kavuşturmayı ve ramazanın hakkını vererek ramazanlar idrak etmeyi tüm Müslüman alemine nasip etsin.

Günaydın RFC. Ramazana elveda ettiğimiz bu günde Allah işlerinizi bereketli, yüzlerinizi güleç eylesin. Allah yeni ramazanlara kavuşturmayı ve ramazanın hakkını vererek ramazanlar idrak etmeyi tüm Müslüman alemine nasip etsin.

Amin :)

Günaydın, Hayırlı sabahlar RFC,
Hayırlısı ile Ramazan'ıda bitiriyoruz, insanların maneviyatının giderek azaldığı son yıllarda her ne kadar keyfiyet azaldıysa da,
Ramazan'a elveda demek, yeteri kadar bu duyguyu yaşayamamak biraz buruk oldu sanki..
Her güzel şeyin bir sonu var diyerek arkasından el sallayalım ve 11 ay bekleyeceğimiz uzun ama bir o kadar da kısa zaman için Dua edelim. qw

herkesin bayramını en içten kutluyorum. nice bayramlar görme dileğiyle iyi bayramlar :)

Tünaydın RFC...:eyv

günaydın RFC

bugün 23:00 da mesaim bitti. malum arefe. yarın ve yarından sonra izin :) o da oğlumun şerefine yoksa çalışacaktık yaw.

Benim Nöbetim Burada İzniniz İle Biter RFC :polis

Allah Nasip Ederse 1 Hafta İçinde Görüşmek Üzere :eyv

günün ilk günaydını benden :D size günaydın bana da iyi geceler olsun inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri