RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Tek başıma evimden yazıyorum :mad: bayram boyunca tek başıma evdeyim Evde Tek Başına 8 i çevireceğimde :o

Sizler tatile geliyorsunuz buralara, bizler sizler için çalışıyoruz. Neyse Allah kısmet eder ise kışın Uludağ kayak merkezinden resimlerimi çeker gönderirim bende siz çalışırken..

Bende Tek başıma evimden yazıyorum :mad: bayram boyunca tek başıma evdeyim Evde Tek Başına 8 i çevireceğimde :o

Buyur gel Karasu'ya Kubicim :eyv evde oturma miskin miskin bi karadeniz havası aldırayım sana, misafir edeyim :)

Sizler tatile geliyorsunuz buralara, bizler sizler için çalışıyoruz. Neyse Allah kısmet eder ise kışın Uludağ kayak merkezinden resimlerimi çeker gönderirim bende siz çalışırken..

Tarihleri gönder Aykut abi, bende o tarihlere rezervasyon yapayım :aytuğ

Hayırlı yolculuklar Hakkı bey, Allah yolunuzu açık etsin. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.

Çok teşekkür ederim Aykut bey, Allah razı olsun herşey için.12 3

Günaydın, hayırlı sabahlar RFC...
Tatilden yazıyorum... :)

Nereye kaçtın yine habersiz habersiz.ıslık

Günaydın Ailem Herkese iyi tatiller

Günaydın sanada Onur. Teşekkürler.;)

Adamsın Abi adaaam :) Allah razı olsun çok Teşekkürler inş birgün gelirim

Bir adamın dibi de ben alayım Kubilay. Gel Konya'ya sana etliekmek yedireyim, Meramda çay keyfi yapalım.qw

Abii Sende adaaamsınnnn Adaaaammm KAYSERİNİN KONYANIN HAS ADAMIII Çok Teşekkürederim ilgin için :)

Etli ekmeği çok özledim güney sınırda menü hergün aralıksız etli ekmekti
:)
Çok teşekkür ederim Aykut bey, Allah razı olsun herşey için.12 3

Nereye kaçtın yine habersiz habersiz.ıslık

Günaydın sanada Onur. Teşekkürler.;)

Bir adamın dibi de ben alayım Kubilay. Gel Konya'ya sana etliekmek yedireyim, Meramda çay keyfi yapalım.qw

Buyur gel Karasu'ya Kubicim :eyv evde oturma miskin miskin bi karadeniz havası aldırayım sana, misafir edeyim :)

Yarı yıl tatiline denk gelecektir. Kızın okulu var...

Yarı yıl tatiline denk gelecektir. Kızın okulundan dolayı....

Moderatör tarafında düzenlendi:
herkese iyi bayramlar, iyi tatiller şimdiden! pasaklı'nın ogs si hgs si yok malum bayramda bir köprüyü geçirsem mi diyorum :)

Sanada iyi bayramlar Hocam ciddi ciddi çok özlettin kendini istanbula yolum düşerse el öpmeye geleceğim müsaitmisin Abla :o

Pasaklıya hiçbirşey olmaz everallah bayram boyunca köprüler beleşş :o
herkese iyi bayramlar, iyi tatiller şimdiden! pasaklı'nın ogs si hgs si yok malum bayramda bir köprüyü geçirsem mi diyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri