RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı Cuma'lar dostlar. Bu günün Rahmeti ve bereketi üzerimize olsun inşallah.qw

Günaydın Ailem Hayırlı cumalar :eyv

Günaydın RFC, renkli bir cumartesi geçirmenizi dilerim. Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.:eyv

Günaydın dostlar.

kimse bahsetmemiş ya da ben görmedim affola görmediysem. bugün rüzgar gibi bi kpss geçti rfc ailesi daha kaldı 1 sınav daha devletin çıkardıgı alan sınavı. inşallah o da iyi geçer de çilemize değer. hayırlı geceler.

Hayırlı pazarlar rfc

Günaydın RFC, Ramazan ayının arifesini yaşadığımız bu hafta başında, Ramazan ayının bereketi üzerinizden eksik olmasın, Allah Ramazanda oruçlarınızı, teravilerinizi, dualarınızı kabul etsin. Şehri Ramazanın kudreti üzerinizden eksik olmasın.

Günaydın RFC, Ramazan ayının arifesini yaşadığımız bu hafta başında, Ramazan ayının bereketi üzerinizden eksik olmasın, Allah Ramazanda oruçlarınızı, teravilerinizi, dualarınızı kabul etsin. Şehri Ramazanın kudreti üzerinizden eksik olmasın.

AMİN..

Yeni bir haftaya başlarken aynı zamanda mübarek bir ayın eşiğinede adım atmış bulunuyoruz. Eşiğinde olduğumuz RAMAZAN aynının idarakine varmayı Allah hepimize nasip etsin. Bu mübarek ayda sağlıklı olup oruçlarımızı rahatlıkla tutmayı, iftar edip şükretmeyi, sahur edip sabırla beklemeyi bilenlerden eylesin. Ramazan ayınız mübarek ve gününüz aydın olsun.
qw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri