RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın RFC. Hayırlı haftalar, Allah işlerinizi bereketli eylesin. Gözlerinizden gülücükleri eksik etmesin. Gönülleriniz hoş olsun..:eyv

Günaydın Hayırlı Sabahlar RFC...:eyv

Günaydın Hayırlı İşleriniz Bol Kazançlarınız Olsun..

İşiniz Gücünüz Ras Gitsin..

Dün Bursa İzmir yolunda İki defa birinde 150 diğerinde 145 ,le radar girmeme engel olmamı sağlayan karşı şeritten gelen bütün sellektör yapıp beni uyandıran araç sürücülerine sonsuz teşekkürler :) özellikle İkinci radarı son anda farketmemi yarayan Beyaz golf kullanıcısının abartısız 15 sellektörü sonunda uyandım sabrından dolayı teşekkürler :) sonrasında 2 tane daha geçtim fakat 2 den sonra çekirge misali olmamak için 90 - 100 arasına indik mecbur :)

Hayırlı Geceler RFC 1 Hafta Sonra Görüşmek Üzere Allah'a Emanet, Hakkınızı Helal Edin :eyv

Günaydın RFC. Hayırlı işler, Allah işlerinizi bereketli , yüzlerinizi güleç eylesin...:eyv

Günaydın dostlar. Yeni bir güne sağlık ve sıhhatle kavuştuğumuz için Allah'a hamd olsun. Tüm RFC ailesine hayırlı işler ve bereketli kazançlar diliyorum.qw

Günaydın hayırlı sabahlar gençler...:eyv

Günaydın RFC. Allah işlerinizi gönlünüze göre daim eylesin. Güzel, sağlıklı ve mutlu bir gün geçirmeniz dileklerimle..:eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri