RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın hayırlı Cuma'lar RFC...:eyv

Gününüzün hayırlara vesile olması dileklerimle. Hayırlı Cuma'larqw

Günaydın Ailem hayırlı işler Hayırlı Cumalar :)

söz konusu can 2,5 yaşında bir dünya tatlısı olduğunda kat be kat zor oluyor kubilaycım sağ ol... inşallah bundan sonra hep daha iyiye gider, inşallah.

çok sağ olun, can arkadaşımın yavrusu minnacık bir can... 16 ağustos perşembe günüydü o telefon konuşmamız... ondan sonra hayatımız alt üst oldu. ama dediğiniz gibi insan kıymetini bilmiyor birçok şeyin. bu süreç başta anne -babasını ve hepimizi çok etkiledi. o günden itibaren insanların günlük ufak sorunlarını büyütmelerine, sorun yokken sorun çıkarmalarına katlanamıyorum. çünkü çocuk onkoloji bölümünde gözlerimle o acılara rağmen nasıl gülümsediğini gördüm. kan değerlerinin yükselmesinin, ateşinin düşmesinin dünyanın en güzel şeyi olduğunu... tüm hastalara, tüm hasta çocuklara allah yardım etsin.

Çocuklar olunca yüreğimde öyle bir sızı oluyor ki, tarif edilemez, gözbebeklerim sunalanıyor ve 7 yaşındaki kızım aklıma geliyor. Allahım tüm çocukları korusun onları kollasın. Yüzlerinden gülüçükleri eksit etmesin. Sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

Günaydın RFC. Her dakikası sağlık ve neşe içinde geçireceğiniz bir gün dilerim. Hayırlı işler....:kahve

millet pazartesi sevmez, ben cumaları sevmiyorum nasıl iş, hep mi ters olur bir insan anlayamıyorum:) şimdi istikamet istiklal, umarım yağmur fazla yağmaz akşam:(

cuma akşamlarını değerlendirebilenlere iyi eğlenceler, herkese iyi hafta sonları!

Son düzenleme:
İyi geceler, renkli rüyalar.... Sağlıcakla kalın...

İyi geceler Ailemin Guzel insanlari

Şimdiden Mutlu bir hafta sonu gecirmeniz Dilegi ile.

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

ne gündü be özellikle gecesi. aynı anda hem gs maçı bitti hem de mükemmel bir maç olan anadolu efes maçı bitti güzel de bitti çok şükür. unutulmaz bir maçtı. herkese iyi geceler rfc ailesi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri