RFC 2013 Sohbet Muhabbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne olsun hemşom ya bende buralardayım :) fazla yazmıyorum sadece takip devriye misali senden ne var ne yok :)

herkese iyi akşamlar, aylar önce kan arayışı için sonrasında maske vb için konu açmıştım panikle, bıdığımızın kemoterapisi bitti şükürler olsun, şimdi en az 3 yıl sürecek koruyucu tedavi dönemine giriyoruz. allah bir daha o günlere döndürmez inşallah, bugünler hiç gelmeyecek gibiydi...

her işin başı sağlık lafı kadar dillere dolanan ve her harfiyle doğru olan bir söz daha var mı...

Çok geçmiş olsun, her ne kadar konuyu bilmesemde, yazdıklarınızdan sağlık sorunları yaşadığınızı yada yakınınızın yaşadığını çıkardım. İnsanoğlu çok çabuk herşeyin kıymetini unutuveriyor. Sağlıklıyken sağlığının, kıymetini ancak hastalandığı zaman anlıyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle. 3 yıl süecek olan tedavi de çok daha sağlıklı günlere kavuşursunuz.

ne olsun hemşom ya bende buralardayım :) fazla yazmıyorum sadece takip devriye misali senden ne var ne yok :)

Yaramaz bir durum yok şukur gidip geliyorum bende ne yapiyim :)

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

Hayırlı geceler Dostlar,Cuma'nız hayırlara vesile olsun...:eyv

herkese hayırlı geceler rfc ailesi.havaların sogudugu şu günlerde dikkat etmek lazım hastalıga davetiye tam bu havalar.

İyi Akşamlar Çiğdem Abla

Amin inşallah kurban oldugum Allah tekrar o gunleri yasatmaz cok zor kolay degil :(

HUAWEI - U8850 16 GB Cihazımdan Tapatalk 2 İle Gönderildi

söz konusu can 2,5 yaşında bir dünya tatlısı olduğunda kat be kat zor oluyor kubilaycım sağ ol... inşallah bundan sonra hep daha iyiye gider, inşallah.

Çok geçmiş olsun, her ne kadar konuyu bilmesemde, yazdıklarınızdan sağlık sorunları yaşadığınızı yada yakınınızın yaşadığını çıkardım. İnsanoğlu çok çabuk herşeyin kıymetini unutuveriyor. Sağlıklıyken sağlığının, kıymetini ancak hastalandığı zaman anlıyor. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle. 3 yıl süecek olan tedavi de çok daha sağlıklı günlere kavuşursunuz.
çok sağ olun, can arkadaşımın yavrusu minnacık bir can... 16 ağustos perşembe günüydü o telefon konuşmamız... ondan sonra hayatımız alt üst oldu. ama dediğiniz gibi insan kıymetini bilmiyor birçok şeyin. bu süreç başta anne -babasını ve hepimizi çok etkiledi. o günden itibaren insanların günlük ufak sorunlarını büyütmelerine, sorun yokken sorun çıkarmalarına katlanamıyorum. çünkü çocuk onkoloji bölümünde gözlerimle o acılara rağmen nasıl gülümsediğini gördüm. kan değerlerinin yükselmesinin, ateşinin düşmesinin dünyanın en güzel şeyi olduğunu... tüm hastalara, tüm hasta çocuklara allah yardım etsin.

Herkese Hayirli geceler... Bi sikintim vardi gunlerdir kara kara dusundugum, bazen kalbime bisey saplamislarmis gibi bir agri mi desem aci mi bilemiyorum... 3-5 saniye nefesim kesiliyordu oldugum yerde kaliyordum internetten biraz arastirdim damar tikanikligi filan diyorlardi Allah gostermesin en cok korktugum sey kalp krizi filan diye korktum bi an once doktora gittim biseyin yok gibi dedi EKG ye bakalim dedi ve sonuc
vyse6edy.jpg

gayet normal cikti piril piril bi kalbim var :) hayata tekrar donmus gibiyim valla

Herkese Hayirli geceler... Bi sikintim vardi gunlerdir kara kara dusundugum, bazen kalbime bisey saplamislarmis gibi bir agri mi desem aci mi bilemiyorum... 3-5 saniye nefesim kesiliyordu oldugum yerde kaliyordum internetten biraz arastirdim damar tikanikligi filan diyorlardi Allah gostermesin en cok korktugum sey kalp krizi filan diye korktum bi an once doktora gittim biseyin yok gibi dedi EKG ye bakalim dedi ve sonuc

gayet normal cikti piril piril bi kalbim var :) hayata tekrar donmus gibiyim valla
kardeşim aman diyim dikkat et kendine sigarayıda azalt yada direk bırak :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri