Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selamlar

Günaydın,Hayırlı Cuma'lar,Hayırlı İşler... ;)
loading 14 Gün...:)

günaydın değerli kardeşlerim büyüklerim hayırlı işler

Hayirla olsun yeni yiliniz kazasiz belasiz gecirin insallah sevgilerimle :.....................))

Günaydın,Hayırlı Cuma'lar,Hayırlı İşler... ;)
loading 14 Gün...:)
Koptum şu anda hehehehe, ya Mustafa abi sen yapma bari :D loading falan geri sayıma başlamışız :D bari siteye eklenti yapın şu kadar saat şu kadar dk diye :D

• 9 kadının 1 bebeği 1 ayda doğurabileceğini söyleyen kişiye "Proje Müdürü" denir...(opsiyonel üretim)
  • 1 kadın ve bebeği tutup geri kalanların satılarak şirkete kaynak sağlayacağını söyleyen ve "Proje Müdürünün" işten çıkarılmasını öneren kişiye "Finans Müdürü" denir...(max marj. tasaruf)
  • 1 bebeğin 18 ayda ancak doğacağını söyleyen kişiye "Üretim Müdürü" denir...(konsept üretim)
  • Tek bir kadının 1 ayda 9 bebek doğurabileceğini söyleyen kişiye "Planlama Müdürü" denir...(utopik planlama)
  • Bebeğin üretim şeklinin ille de yanlış olduğunu söyleyen kişiye "Kalite Müdürü" denir...(statükocu modelleme)
  • Dünyada hiç kadın ve erkek kalmasa o bebeği kendisinin doğurabileceğini söyleyen kişiye "Pazarlama Müdürü" denir...(hertürlü imalat ve pazarlama)
  • 1 kadından 1 bebeği 1 ayda doğurmasını bekleyen kişiye "Genel Müdür" denir...(standartlama)
  • 1 ayda, dokuz doğuran kişiye "Memur", bebek filan istemediğini söyleyen kişiye de "Müşteri" denir...(fiili durum)

images
images
images

***ortadaki resimdeki beyazlıklar kar değildir...üstten alta doğru inen herşeydir...:cool:

Son düzenleme:
İyi geceler, ben kaçar;)

bugünlük bendende bu kadar :) herkese iyi geceler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri