26 Kas 2012 #802 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 haydar abi bize soylüyor mehmet
26 Kas 2012 Konuyu Başlatan #803 memo_16 Bilgi Girilmemiş abdullahduymaz' Alıntı: haydar abi bize soylüyor mehmet Genişletmek için tıkla ... tamam başlayabiliriz ee atakan bugün neler yapın bakalım anlat
abdullahduymaz' Alıntı: haydar abi bize soylüyor mehmet Genişletmek için tıkla ... tamam başlayabiliriz ee atakan bugün neler yapın bakalım anlat
26 Kas 2012 Konuyu Başlatan #804 ApSUVai Bilgi Girilmemiş Sadece Haraket Gelsin İstedim Kimseyi Kasdetmedim Kardeslerim Ne Var Ne Yok Pazar Gunu De Yalan Oldu
26 Kas 2012 Konuyu Başlatan #805 memo_16 Bilgi Girilmemiş ApSUVaî' Alıntı: Sadece Haraket Gelsin İstedim Kimseyi Kasdetmedim Kardeslerim Ne Var Ne Yok Pazar Gunu De Yalan Oldu Genişletmek için tıkla ... ya abi lab raporuydu dersti derken bide maç seyrettik birazda burda takılıyoz falandı filandı pazar günü bitti işte
ApSUVaî' Alıntı: Sadece Haraket Gelsin İstedim Kimseyi Kasdetmedim Kardeslerim Ne Var Ne Yok Pazar Gunu De Yalan Oldu Genişletmek için tıkla ... ya abi lab raporuydu dersti derken bide maç seyrettik birazda burda takılıyoz falandı filandı pazar günü bitti işte
26 Kas 2012 #806 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 memo_16' Alıntı: tamam başlayabiliriz ee atakan bugün neler yapın bakalım anlat Genişletmek için tıkla ... ha ders calıstım ha ders calıscam diye oturdum kalktım sosyalliğimde olamadı onun yuzunden dersde calısmadım
memo_16' Alıntı: tamam başlayabiliriz ee atakan bugün neler yapın bakalım anlat Genişletmek için tıkla ... ha ders calıstım ha ders calıscam diye oturdum kalktım sosyalliğimde olamadı onun yuzunden dersde calısmadım
26 Kas 2012 #808 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ApSUVaî' Alıntı: Sadece Haraket Gelsin İstedim Kimseyi Kasdetmedim Kardeslerim Ne Var Ne Yok Pazar Gunu De Yalan Oldu Genişletmek için tıkla ... valla pazarda gitdi ya,zaten en cok bu yanını sevmiyorum obur gun pazartesi ya hiç hoş olmuyor
ApSUVaî' Alıntı: Sadece Haraket Gelsin İstedim Kimseyi Kasdetmedim Kardeslerim Ne Var Ne Yok Pazar Gunu De Yalan Oldu Genişletmek için tıkla ... valla pazarda gitdi ya,zaten en cok bu yanını sevmiyorum obur gun pazartesi ya hiç hoş olmuyor
26 Kas 2012 #809 duymaz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dün bir soru sormustum o da kaynadı gitdi arada iyi mi
26 Kas 2012 Konuyu Başlatan #810 memo_16 Bilgi Girilmemiş abdullahduymaz' Alıntı: dün bir soru sormustum o da kaynadı gitdi arada iyi mi Genişletmek için tıkla ... hangi soru ?
abdullahduymaz' Alıntı: dün bir soru sormustum o da kaynadı gitdi arada iyi mi Genişletmek için tıkla ... hangi soru ?