Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konturü normalden diğerlerine göre az yıyen bişiyse ... iyi olurdu yani... ucuz int.bağlantılı şebeke bulmalı galiba... neyse... ;)

online-internet üzerinden, özellikle cep tellere uygun, telsiz-baskonuş tipi site-proğram varmış, bilgisi olan varmı... ıslık

Zello. Live conversation.

geçen gün dolmuşta kız biriyle konuşuyordu, anneme sor sana göstersin orayı aç oradan konuşalım diyordu, acaba böyle bir şey miydi?

ben 30 tl ye 150 tl alıp, her yöne 10 dakikası 65 kuruştan bitiremiyorum dakikaları saat 7 den önce evden telefon açmıyorum kesinlikle gündüz evde olursam lazım olursa da :D tabii hoparlör ya da kulaklıkla uzun görüşmeler...

bayanlara kesin lazım da... :cool:

kesinlikle :D gerçi ben mecburi durumlar dışında ve en yakınım birkaç kişi dışında telefonda konuşmayı sevmiyorum orası ayrı, göz kontağı olmadan insanların dediklerine inanmama sorunum var da :aytuğ

İyi Geceler Bol Muhabbetler Diyerek Bizde Yerimizi Alalım :)

kesinlikle :D gerçi ben mecburi durumlar dışında ve en yakınım birkaç kişi dışında telefonda konuşmayı sevmiyorum orası ayrı, göz kontağı olmadan insanların dediklerine inanmama sorunum var da :aytuğ

evet bayanların zaten bir kaç yakınıyla çok konuştuğu gibi bir ınanış var zaten... :cool:

İyi Geceler Bol Muhabbetler Diyerek Bizde Yerimizi Alalım :)

hoş geldin serhan sana devredeyim vardiyayı benim çalışma saatleri birbirine girdi eski süper düzenim kalmadı:(

evet bayanların zaten bir kaç yakınıyla çok konuştuğu gibi bir ınanış var zaten... :cool:

hehe
iyi güldüm buna valla, ya çok haklısın bir şey demiyorum ama sayıyorum sayıyorum annemle de çok kısa günde 2-3 telefon olur onu da sayarsam beş ediyor ama kısa süreli, he ama ofiste telefonla konuşma imkanı olan ya da çocuktan dolayı evden çıkmayan ve sürekli telefonda mesai yapanlar çok ama zaman ve ilgi olayı olsa gerek, zaten işim konuşarak bir de telefonda mesai sevmiyorum, gerçi genetik sorun galiba anneme çekmişim napiim :D

Günaydın,hayırlı sabahlar RFC...:eyv

Bu aşk denen şeye lanet olsun :) Günaydın RFC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri