Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın RFC, Bugün İş Görüşmelerine Gideceğim Stres Bastırdı'ya La 12 3

Günaydın RFC, Bugün İş Görüşmelerine Gideceğim Stres Bastırdı'ya La 12 3

Nasıl geçti? Bir günde fazla değil mi, bünyeye ağır gelmesin bölerek gitseydin diyeceğim ama senin elinde değildir ya da gömlek falan giyeceksen bir günde çıkmış olur hepsi kıhkıh

abi senin branş neydi

Normalde Otomotiv Branşı Benim.

Nasıl geçti? Bir günde fazla değil mi, bünyeye ağır gelmesin bölerek gitseydin diyeceğim ama senin elinde değildir ya da gömlek falan giyeceksen bir günde çıkmış olur hepsi kıhkıh

Abla Zaten Giyiniş Tarzım o Olduğu İçin Sürekli Gömlek + Kumaş Pantalon Giyerim Çoğu Zaman, Bugün Bayağı Bir İş Yeri İle Görüştüm Olumlu Sonuçlar Çıktı Ama Bakalım Hayırlısı :cool:

Abla Zaten Giyiniş Tarzım o Olduğu İçin Sürekli Gömlek + Kumaş Pantalon Giyerim Çoğu Zaman, Bugün Bayağı Bir İş Yeri İle Görüştüm Olumlu Sonuçlar Çıktı Ama Bakalım Hayırlısı :cool:
Hayırlısı olsun kardeşim.:eyv

Normalde Otomotiv Branşı Benim.

Nee hep mi gömlek giyiyorsun :delio zaman ya :ütü biliyorsun ya da :ütü sever bir gelin bulacağız sana kıhkıh

Hayırlısı olsun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri