Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ehliyet Sınav Sorularını İnceliyordum, Ben Ehliyet Sınavından Geçemem Arkadaş hihi

sadece son gece eski sorulara bakıp girdim sınava motor 100 trafık 96 (yada 95mıydı ne) ilkyardımdan da 84 gibi bişey almıştım (ilkyardımdan kesin kalırım dıyodum :D ) halledersin yani merak etme , eskı sorulara bak ezberle gir :)

Sadece bir önceki sınavda çıkan sorulara çalış göreceksin ne kadar kolay olduğunu :) Kitaba veya baska hiçbiyere bakma. Sadece bi önceki sınavın sorularına bak yeter :eyv

sadece son gece eski sorulara bakıp girdim sınava motor 100 trafık 96 (yada 95mıydı ne) ilkyardımdan da 84 gibi bişey almıştım (ilkyardımdan kesin kalırım dıyodum :D ) halledersin yani merak etme , eskı sorulara bak ezberle gir :)

Şöyle Bir Bir Önce'ki Çıkan Soruları İnceledim ve Çözdüm.

Sağlık'tan 30 Soruda 6 Yanlış,

Trafik'de 50 Soruda 19 Yanlış,

Motor 40 Soruda 1 Yanlış Çıktı,

Trafikte Çok Fantastik Sorular Var :cool:

Şöyle Bir Bir Önce'ki Çıkan Soruları İnceledim ve Çözdüm.

Sağlık'tan 30 Soruda 6 Yanlış,

Trafik'de 50 Soruda 19 Yanlış,

Motor 40 Soruda 1 Yanlış Çıktı,

Trafikte Çok Fantastik Sorular Var :cool:

arkadaşlar söylemiş zaten gerekeni :) ben sadece netten online test çözerek kazandım. bazı sürücü kurslarının sitelerinde sınavlar var onları çözsen yeter. puanını falan herşeyi hesaplıyor

Acıkan varsa Mersin'den Tantuni göndereyim scooter kıhkıh

i6249588_tantuni.jpg

:hıh:hıh:hıh bunu görünce kokoreç geldi aklıma :polis mercan yapmak lazım yakında:polis

İyi akşamlar RFC

Günaydınlar :kahve Bu Smiley Şuan %100 - %100 Aynen Beni Anlatmakta :cool:

İyiki varsın RFC :polis

İşler Güçler mesaisi saati:D

neden bilmiyorum ama joy turk ve slow turk arasında gidip gelerek moda girdim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri