Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarih kavramımı kaybettim kaç gün, haftadır çok az gelebildim foruma hatırlamıyorum. bir yandan manevi yeğenime lösemi tanısı, tedavisinin başlaması; daha önce aynı yerde çalıştığım bir ablamızı kaybetmemiz. planlanmış olduğu için ve hayatın devam etmesi gerektiği (ben her ne kadar bunu tam uygulayamasam da) için yapılması gereken bir nişan...

çok şükür miniğimiz cevap veriyor tedaviye, biz de durumu kabullendik sayılır, ama tabii sinirler zayıf. ama dün bana hediyesini verdi o ilik testi iyi çıktı biliyordu yoksa ben bugün de çok üzgün olacaktım, ama yaptı teyzesine kıyağını minik adam... sayesinde nişanı ağlamadan atlattık:)

rfc'da tekrar aktif olabilmek umuduyla başlamayı diliyorum yeni haftaya...

Çok geçmiş olsun ablacım ve başınız saolsun.Minik kardeşimiz inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda.Bozmayın moralinizi.Allah dermanı olmayan dert vermezmiş.Bu arada ilik nakli yapılacaksa ben hazırım ve de çok ciddiyim.

eksik olma, umarım gerek kalmaz nakile, bugün 17. gün tedaviye cevap verdiğini cuma günkü testle anladık ve ne kadar temkinli, her şeye hazırlıklı olsak da bu çok iyi geldi. moralimiz ilk günlere göre daha iyi tabii çünkü en zor çareler bile çaresizlikten iyiymiş insan yaşayınca anlıyor...

eksik olma, umarım gerek kalmaz nakile, bugün 17. gün tedaviye cevap verdiğini cuma günkü testle anladık ve ne kadar temkinli, her şeye hazırlıklı olsak da bu çok iyi geldi. moralimiz ilk günlere göre daha iyi tabii çünkü en zor çareler bile çaresizlikten iyiymiş insan yaşayınca anlıyor...

geçmiş olsun acil şifalar inşallah

Bu habere sevindim işte...:eyv

Bu habere sevindim işte...:eyv

benim nasıl sevindiğimi düşün bir de abi:) elimde olsa nişanı da erteleyecektim ama bıdığın annesi de zaten artık nişanlanın diyenlerden olduğundan yapacaktık ama cuma günü o haberi alana kadar yüzüm öyle gülmemişti, yaptı kıyağını sağ olsun :D

Büyük geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. Tedaviye cevap vermesi sevindirici.

Az sonra Bakırköy sahilden başlayarak Sarıyer'e kadar dolaşmaya çıkıyoruz,UGK yı görürseniz kornaya basınız...:D

En Sevdiğim Mevsim Dilimi Geldi Sonunda :eyv

Garaja iniyorum. Bir kaç ufak iş var sanderoda :eyv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri