Renault'un vicdansızlığı

Hocam bitane 2012 model bulmuştum ikinci elde 55bine anlaşmıştık da aslında ama sonradan giremedim hem ikinci ele hem de yeniden borca. Dün arabaya da 47bine müşteri bulmuştum aslında :-(

Çok kararsız oldum son demlerde :-(

değişim planın askıya alınmadıysa yeti 1.6 dizel otomatik satışa sunuldu. qhasqai kadar uzun değil 10-15cm kısa ama daha konforlu olduğu söyleniyor

Sağolasın hocam yeniden başladı arayışlarım. Ötvsiz engelli aracı alacağım hala bakıyorum :-)

Megane st gtline, civic filan baktım şimdiye kadar :-)

Sağolasın hocam yeniden başladı arayışlarım. Ötvsiz engelli aracı alacağım hala bakıyorum :-)

Megane st gtline, civic filan baktım şimdiye kadar :-)

megane st yi öneririm süper araç tam sana göre uzun yol aracı :eyv

megane st yi öneririm süper araç tam sana göre uzun yol aracı :eyv

sağolasın baki hocam valla renaulttan kopamıyoruz ne yapsak dönüp dolaşıp renaulta çıkıyo yolum :D

ama yakıtı nasıldır filan tam öğrenemedim daha.

bi de aklımda bi konu var privilege ile gt line arasında 1000lira fark olacak ötvsiz alacağım için bu fark bende çok fazla değil ama normal alımda 3bin oynuyo. neden 3 bin verilir gt line a yakından gören bi arkadaşımız varsa özet geçebilir mi?

sağolasın baki hocam valla renaulttan kopamıyoruz ne yapsak dönüp dolaşıp renaulta çıkıyo yolum :D

bi de aklımda bi konu var privilege ile gt line arasında 1000lira fark olacak ötvsiz alacağım için bu fark bende çok fazla değil ama normal alımda 3bin oynuyo. neden 3 bin verilir gt line a yakından gören bi arkadaşımız varsa özet geçebilir mi?

EDCyakıt tüketimi ş.içi fazla olabiliyor ama fluence ile aynı aşağı yukarı babamın arkadaşında 2012 s.t. var 30 kuruş yakıyo diyo 1.5 dCi 105 hp manuel

ben şahsen fluence bakarken bayide bir 1.6 dCi 130 hp lik bir megane III sport tourer GT-Line arabaya resmen aşık oldum çok güzel :) privilege s.t den bile daha güzel duruyordu jantlar led farlar xenon farlar vallahi süperdi ben verirdim şahsen gt-line a o parayı :eyv :eyv

hakkınızda hayırlısı olması dılerıyorum. ınsallah ıstedıgınız ve gonlunuzce bır arac alırsınız

EDCyakıt tüketimi ş.içi fazla olabiliyor ama fluence ile aynı aşağı yukarı babamın arkadaşında 2012 s.t. var 30 kuruş yakıyo diyo 1.5 dCi 105 hp manuel

ben şahsen fluence bakarken bayide bir 1.6 dCi 130 hp lik bir megane III sport tourer GT-Line arabaya resmen aşık oldum çok güzel :) privilege s.t den bile daha güzel duruyordu jantlar led farlar xenon farlar vallahi süperdi ben verirdim şahsen gt-line a o parayı :eyv :eyv

Sağolasın baki hocam ben zaten verecem muhtemelen :-)

hakkınızda hayırlısı olması dılerıyorum. ınsallah ıstedıgınız ve gonlunuzce bır arac alırsınız

Sağolasın hocam inşAllah bu sefer sıkıntı olmaz :-)

5 yıl satılmama şartı var yada ötv farkı ödenip satılabiliyor. diyeceğim iyice içine sinecek bit model alman. hayırlısı olsun...

aklıma askerliğimi yaparken terzihanedeki duvar yazısı geldi "bin defa ölç bir defa kes":):)

Geri