bence ses falan...onlar yapılacak şeyler. renault iyidir. kimse yaptığı masrafı söylemez, o vosvosların, toyotaların dünya kadar masrafı oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renault'un bu politikasından nefret ediyorum .
Yada Tüm markalar böyle .
Farklı markalar her zaman daha fazla fiyat verirler .
Ben olsam uğraşmazdım .
Ayrıca neden Pol-Sa ya sormuyorsunuz . Merzifonda ki bayi biraz daha kaliteli . onur otomotive 5 çeker..
bence ses falan...onlar yapılacak şeyler. renault iyidir. kimse yaptığı masrafı söylemez, o vosvosların, toyotaların dünya kadar masrafı oluyor.
ilk olarak her zaman için merzifon bayisine soruyorum hocam murat abi reno bayileri içinde en iyi fiyatı verdi zaten ama meganelar da çok pahalı yeniden renodan korkuyorum zaten ama galiba korkunun ecele faydası yok yine reno alacaz gibi
Eğer Renault'unun yerine yine Renault düşünüyorsanız , ya var olan aracınızı elden satın yada Polsa - Sima - Gırgıroğlu fiyat alın .
ARacınızı sattığınızda Polsa dan almanızı tavsiye ederim Gerçekten çok ilgililer
Abi yapılacak şeyler ama ben ses kaydıyla gidiyorum dinletiyorum olmadı test sürüşüne çıkıyoruz bunda bişi yok deyip ellerine sıvı gresi alıp orasına burasına sıkıp yolluyolar
Dün akşam konuştuk servisle sol iki tarafın döşemelerini sökecez içerde gevşeyen yerler varsa bakılacak fitiller değişecek bi de tavan barı taktırmıştım o da bi daha sabitlenecek inşAllah sesler kesilir. Captur için son viraj bu inşAllah düzelir, sabredip eşime de manuel kullanmayı da öğretecem
Bütün o liste check edildi vwin adına deli gibi para vermek istemedim zaten ellerinde araç yok, seat forumunu okudum araç içi sesten şikayet eden çok
Hiç olur mu mustafa abi renault gitse de arkadaşlık baki i, burdayız elbet
Direksiyonu ve vites topuzunu satacam cliocu arkadaşlara duyrulur