Renault'un vicdansızlığı

bence ses falan...onlar yapılacak şeyler. renault iyidir. kimse yaptığı masrafı söylemez, o vosvosların, toyotaların dünya kadar masrafı oluyor.

Renault'un bu politikasından nefret ediyorum .
Yada Tüm markalar böyle .

Farklı markalar her zaman daha fazla fiyat verirler .
Ben olsam uğraşmazdım .

Ayrıca neden Pol-Sa ya sormuyorsunuz . Merzifonda ki bayi biraz daha kaliteli . onur otomotive 5 çeker..

her ne kadar sorun yaşasamda merzifondaki pol-sa ile yine saygımı ve sevgimi korurum. çünkü bir çok yere göre her bakımdan iyidirler. çalışanları da gayet düzgün insanlardır.

Bir Tane Jetta Al Olsun Bitsin Mete :eyv :eyv

bence ses falan...onlar yapılacak şeyler. renault iyidir. kimse yaptığı masrafı söylemez, o vosvosların, toyotaların dünya kadar masrafı oluyor.

Abi yapılacak şeyler ama ben ses kaydıyla gidiyorum dinletiyorum olmadı test sürüşüne çıkıyoruz bunda bişi yok deyip ellerine sıvı gresi alıp orasına burasına sıkıp yolluyolar

Dün akşam konuştuk servisle sol iki tarafın döşemelerini sökecez içerde gevşeyen yerler varsa bakılacak fitiller değişecek bi de tavan barı taktırmıştım o da bi daha sabitlenecek inşAllah sesler kesilir. Captur için son viraj bu inşAllah düzelir, sabredip eşime de manuel kullanmayı da öğretecem

Son düzenleme:
ilk olarak her zaman için merzifon bayisine soruyorum hocam murat abi reno bayileri içinde en iyi fiyatı verdi zaten :( ama meganelar da çok pahalı yeniden renodan korkuyorum zaten ama galiba korkunun ecele faydası yok yine reno alacaz gibi

Eğer Renault'unun yerine yine Renault düşünüyorsanız , ya var olan aracınızı elden satın yada Polsa - Sima - Gırgıroğlu fiyat alın .

ARacınızı sattığınızda Polsa dan almanızı tavsiye ederim :) Gerçekten çok ilgililer :)

Eğer Renault'unun yerine yine Renault düşünüyorsanız , ya var olan aracınızı elden satın yada Polsa - Sima - Gırgıroğlu fiyat alın .

ARacınızı sattığınızda Polsa dan almanızı tavsiye ederim :) Gerçekten çok ilgililer :)

kadir hocam şimdi aracı servise bırakıcam eğer olursa devam ama olmazsa fluence edc ye doğru gidiyorum

Çok saçmalamışlar gerçekten

Abi yapılacak şeyler ama ben ses kaydıyla gidiyorum dinletiyorum olmadı test sürüşüne çıkıyoruz bunda bişi yok deyip ellerine sıvı gresi alıp orasına burasına sıkıp yolluyolar

Dün akşam konuştuk servisle sol iki tarafın döşemelerini sökecez içerde gevşeyen yerler varsa bakılacak fitiller değişecek bi de tavan barı taktırmıştım o da bi daha sabitlenecek inşAllah sesler kesilir. Captur için son viraj bu inşAllah düzelir, sabredip eşime de manuel kullanmayı da öğretecem

o sıvılar bildiğin gibi plastik ses kesici diye satılıyor. tekrar yine başlar ses 1-2 ay sonra. kapılar vs..açılıp yalıtım yapılması lazım. tabi 0 arabadan da öyle sesler duymak insanı kötü hissettirir. inşallah sorunlar hallolur.

Bütün o liste check edildi vwin adına deli gibi para vermek istemedim zaten ellerinde araç yok, seat forumunu okudum araç içi sesten şikayet eden çok :(

Hiç olur mu mustafa abi renault gitse de arkadaşlık baki i, burdayız elbet :-)

Direksiyonu ve vites topuzunu satacam cliocu arkadaşlara duyrulur :-)

böylesi anlarda akıl veren çok olur, bende geleneği bozmayayım dedim:)

son yıllarda b ve c segment arası ( B buçuk) modeller de alınır oldu (c elysee, 301, rapid, toledo, 1-2 yıl içinde renoda üretecek). rapid ve toledonun dizel ve otomatiği mevcut (sedan bagaj geniş, iç hacim idare eder) tabi tercih listenizde dsg ve tdi dizeli varsa ve fiyat 60bin altı çıkar. yada biz babadan böyle gördük deyip edc fluence:)

Hocam bitane 2012 model bulmuştum ikinci elde 55bine anlaşmıştık da aslında ama sonradan giremedim hem ikinci ele hem de yeniden borca. Dün arabaya da 47bine müşteri bulmuştum aslında :-(

Çok kararsız oldum son demlerde :-(

Geri