Kartın anahtarlık takma tarafı yanındaki minicik butona basıncı çıkıyor, içinde anahtar var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anahtar giriş yerimi benim arabada anahtar yeri yok dolayısıyla metal anahtarda yokUstam bu kart ile beraber ayrıca uziaktan kumanda ve metal anhtar var mı?
Kapı açma kolunda anahtar giriş yeri var da.
hehe Allah seni en yüksek model icon bnmde icon kartta gri bir tuş var ona bas kartın en altından çek eline anahtar gelecek.anahtar giriş yerimi benim arabada anahtar yeri yok dolayısıyla metal anahtarda yok
senin araç hangi versiyon benim ki icon eller serbest özelliği var belki o yüzden farklı olabilir
anahtar giriş yerimi benim arabada anahtar yeri yok dolayısıyla metal anahtarda yok
senin araç hangi versiyon benim ki icon eller serbest özelliği var belki o yüzden farklı olabilir
Bütün modelerde kapı için anahtar vardır. Araçta olası elektrik arızası (akü boşalması, vs) durumunda araç içerisine erişimi sağlayabilmek amaçlı konmuştur. Ben aracımı ilk aldığımda satıcı bayan aracı teslim ederken kapıyı açma kapama tuşlarını gösteriyordu o arada ben biraz zaman kazanmak için kadının sözünü keserek diğer tuşların işlevini sordum. O zaman bana "o tuşlar sizin arabanızda çalışmıyor" dedi. Bende en baz modeli aldığım için hiç sorgulamadım. Yaklaşık iki - üç ay sonra babamın tavsiyesiyle deneyeyim dedim, hakikatten bagaj kapısını ve iç aydınlatmayı o tuşlarla açabiliyormuşum. Kızdım kendime, kullanma kılavuzu yerine satıcıya inandığım için
selamun aleykum,
arkadaşlar clio 4 aracımın yedek kartı kayboldu. bir arkadaşımın eski aracı da clio 4 tü. Arkdaşım satarken yedek anahtarını vermeyi unutmuş öyle elinde kalmış. Acaba onun yedek anahtarını benim araca bir şekilde adapte edebilir miyiz? mekanik anahtar kısmı tabi ki farklı neticesinde anahtar yuvası ona göre açılmış ama acaba elektronik anlamda kart bilgileri değiştirilebilir mi? şimdiden herkese teşekkürler.
Baska aracin karti olmaz. Ama aliexpressten sifir kart alip anahtarcida elinizdeki ona kopyalatirsaniz olur. Scenic 2 kartini 60tlye aliexpressten alip 100tl ye araca tanittirmistim anahtarcida.