Renault yeni clio 4 anahtar kartı

Arkadaşlar sizin aracınız da Clio4 ve bu tuş bagaj kapağının kilidini açıp flaşörleri çalıştırıyor bir müddet doğru mu anladım?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evet o tuş bagaj kilidini açar, üzerindeki resimdende belli zaten :D kilit açıldığında nasıl 4lü flaşörle yanıyosa bagaj kilidini açıp kapatırkende aynısı oluyor :)

bu kartın arka yuzundeki renault amblemi parlak gri amblem meg3lerdeki gibi mat siyah değil bunuda belirteyim gordugumde cok takılmıstım bu konuya :D

Tamam teşekkür ederim deneyelim bi....

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu iç aydınlatmayı çalıştıran kumandada ki sizlerde çalışıyor mu . yerini belli etme diye geçiryordu sanırım bende boşa çıkıyor :/

bu iç aydınlatmayı çalıştıran kumandada ki sizlerde çalışıyor mu . yerini belli etme diye geçiryordu sanırım bende boşa çıkıyor :/

Eğer iç aydınlatmanız kapalı konumdaysa çalışmaz.Ortaya getirin yani kapılar açıkken çalışıcak şekilde.Deneyin tekrar çalışacaktır :eyv

Eğer iç aydınlatmanız kapalı konumdaysa çalışmaz.Ortaya getirin yani kapılar açıkken çalışıcak şekilde.Deneyin tekrar çalışacaktır :eyv

yok cnm o değil ... onu biliyorum ortada otomatik oluyor. da kumanda dan çalışmıyor bu özellik. yani o kumanda daki özellik boşta. o düğme kullanmıyorum. sorduğumda aldığım gün avrupa arabalarında çalışıyor dedi.

O tuş bende de çalışmıyor ya. Ama orta konuma alıp yeniden deneyeyim.

Bende de iç ışığı yakıyor ne kadar gerekliyse artık...

Ustam bu kart ile beraber ayrıca uziaktan kumanda ve metal anhtar var mı?
Kapı açma kolunda anahtar giriş yeri var da.

Geri