Renault Talisman "Follow Me Home",Park Sonrası Yol Aydınlatma Fonksiyonu Devreye Alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Befe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Befe

Süper Moderator
41-Kocaeli
Renault Talisman "Follow Me Home",Park Sonrası Yol Aydınlatma Fonksiyonu Devreye Alma

Merhaba arkadaşlar.Park sonrası yol aydınlatma fonksiyonunun nasıl devreye alındığını tarif eden bir amatör video çektim.

Daha önce bu özelliği devreye almak için menüler içerisinde ilgili bir bölüm arayıp bulamamıştım.Forumdaki bir konu içerisinde bundan 3-4 ay önce yapılan bir paylaşımdan nasıl devreye alındığını öğrendim.
Aslında kullanıcı kitapçığını okumuştum.Ancak dikkatimden kaçmış.

Bu özellik aslında bazı markalardan farklı.Bazı markalarda araç kilitlendiğinde farlar yanıyor ve belli bir süre yanık kalıyor.Aracın kilidini açtığınızda da aynı şekilde farlar yanıyor.

Bizim araçlarda bu biraz farklı.
Video da tarif etmeye çalıştım.

Talisman kullanıcı kitapçığında bulunan açıklama;

aLRqEg.webp

emeğinize sağlık teşekkürler hocam.

Bilgiliendirme ve açıklayıcı video için teşekkür ederim. "FOLLOW ME" benim çok kullandığım fakat Talisman 'da bir türlü bulamadığım bir özellik idi.

Video 'yu detaylıca inceledim. Video 'nun 1:24 'üncü süresinde "bu özelliğin her defasında araçtan inilirken tekrar tekrar ayarlanması gerektiği" yazıyor. Yani süre bir kere ayarlayıp, bundan sonraki her inişimde o ayrladığım süre boyunca farların açık kalmasını sağlayamıyoruz.

Gerçekten bunun bir kerede ayarlanıp, bundan sonra hep o sürede açık kalmasını sağlayamıyor muyuz ? Her defasında bu ayarı yapmak işkenceye döndü çünkü : (

Bilgiliendirme ve açıklayıcı video için teşekkür ederim. "FOLLOW ME" benim çok kullandığım fakat Talisman 'da bir türlü bulamadığım bir özellik idi.

Video 'yu detaylıca inceledim. Video 'nun 1:24 'üncü süresinde "bu özelliğin her defasında araçtan inilirken tekrar tekrar ayarlanması gerektiği" yazıyor. Yani süre bir kere ayarlayıp, bundan sonraki her inişimde o ayrladığım süre boyunca farların açık kalmasını sağlayamıyoruz.

Gerçekten bunun bir kerede ayarlanıp, bundan sonra hep o sürede açık kalmasını sağlayamıyor muyuz ? Her defasında bu ayarı yapmak işkenceye döndü çünkü : (

Teşekkür ederim.Kitapçığı da inceledim.Maalesef Renault kart ile ve ya eller serbest kilitlediğim halde sürekli bıraktığım ayarda yakamadım.Farlar yanıkken ve ya kapalıyken,her seferinde tekrar yakmam gerekti.

Geri