Renault Servislerindeki Bakım Ücretleri-Siz Ne Ödediniz ?

doğrudur alperde mayısa kadar yetkili servisti ama sordum orayada fiyatlarda pek bi fark yok hala yetkili servis gibi fiyatları...bende o zaman yetkili servise vereyim dedim.

Alperin fiyatı yetkili ile aynı ise dediğin gibi oraya gitmenin mantığı yok. Uzak ama çengelköydeki emir oto tavsiye edebileceğim tek özel servis. Arıza konusunda ordan çözümsüz geri dönmen imkansız. İşin sadece yağ filtre değişimi ise tavsiyem yetkili serviste 150 liraya sadece yağ ve yağ filtresini motrio olarak yaptırman. (Yada 50liraya motrio yağ, 10liraya motrio yağ filtresi alıp, 20-30 liraya bunları değişecek bir sanayi dükkanı) Hava ve poleni bostancı sanayideki boncuk otodan yada maltepe atatürk caddesindeki yedek parçacıdan ucuza alıp değiştirmen.

Şahsen ben yağ bakımları için verilen paralara acıyorum. Çünkü çok basit işlemler için aşırı para alınıyor. Eskiden kayınpederin dükkanında lift varken bakımlarımı kendim yapardım. Aracın altına girme imkanı olsa keşke gene. En azından kendi aracınıza nasıl işlem yapacağınız belli bu şekilde.

Şuan tek yapabildiğim balata disk hava ve polen değişimi maalesef

Teşekkür ederim cevapladığınız için Yağ bakımı için dediğiniz doğru yalnız benimki ağır bakıma girecek hepsini bir anda halledeyim diyorum fix indirimi varken balatalar silecekler kayışlar genel kontrol gibi aracımıda yeni aldım tanımış olurum hem zaten yetkili servis bakımlı bende bozmıyım diyorum cam suyu deposundada bi sıkıntı var damlatıyo onada baksınlar tampon incek diyolar heryerede güvenemiyorum hem kaydıda olur.keşke elimizden gelsede bizimde kendimiz halletsek...bu bakımı halledeyim zaten yağ bakımları kolay

Benim de 2.yil bakim zamani geldi gostergede bakima 10 gün kaldi diye yazan mesaji nasil silerim ayrica ben de sirf yag ve filtreler icin 400 lira civari vermek istemiyorum ümraniye de tavsiye edeceginiz yer varmidir bakim için herhangi bir sıkıntı yok yag ve filtreler değişecek kontrol edilecek...

Güncel servis bakım fiyatları hakkında bu konu başlığı altında paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,

2013 model yeni clio dizel 1.5 start stop araç sahibiyim.

3. sene bakımına götüreceğim ( 3. bakım olacak ) araç 50.000 km ' de.

Bu bakımda hangi parçalar değişişiyor ve ücret ne kadar tutuyor ? Yardımcı olabilir misiniz? Tşk.

30 gün yazısı çıktı bende ne kadar fiyat verecekler bakalım.

83binde aldık aracı
Mais marka
Triger seti
Devirdaim seti
Alternatör kayış seti
Yağ filtresi
Benzin filtresi
Hava filtresi
Polen filtresi
Motor içi temizleyici
Mobil 1 5-30 motor yağı
Enjektör temizleyici
4 adet buji
Debriyaj seti
Antifiriz organik yaklaşık 1000 lira İnternetten aldım
450 lira işçilik verdim

140bine kadar ağır bakim olmaz yıllık rutin bakımlara devam yaklaşık 150 lira tutar yıllık bakım
Şimdi güvenle binebilirim clio 3 hb e

tapatalk yaz kızım

Geri