haklısın hocam.zaten sözde sanayideki renault servisi bile bilmiyorum demedide cok yuksek meblalarda fiyat söyledi sırf yapamam ben bundan anlamıyorum dememek için.bana ilk gittigimde 1500 lira masrafı var dedi bende tmm yap verim paranı deyince ben yapamam işim yogun gibi kacamak cevaplara sıgındı hep. aslını solemek gerekirse sizlerin sayesinde yaptırdım desem yeridir.netten arastırıp sizin yorumlarınızı okuyunca bilgi sahibi oldum.orjinal oring seti takmadan olmaz dediginiz icin bursa renault mais dan orjinal oring seti siparis verdim 120 liraya allaha sukur takıldıla 10 gunden fazla oldu nazar degmesin sorun cıkarmadı.arastırmasam okumasam yazılarınızı bana enjektörü degiştircektiler bır ton masraf acacaktılar.cunku enjetör arızalı tespiti koydular oringleri patlatınca ama ucuz oring taktık ondan oldu diye akıllarına bile gelmedi.anlamadıkları için motor aksamını, calısma prensiplerini bilmedikleri için.yazılarınız ccok bilgilendirici cok tesekkür ederim burda yazı yazıp bilgilerini aktaran arkadaslara.Merhaba.
Oring seti orjinal olmadığı sürece sıkıntı çekmeye devam edeceksiniz. Her kendine usta diyen bu arabalar konusunda hiçbir fikre sahip değil emin olabilirsin.
Bu oring ne sert ne yumuşaktır. Yüksek yakıt basıncına dayanıklıdır.
http://www.otomotivyedekparcaci.com...onta-tkf5r-dao-v-megane---laguna-ii_8599.aspx