Renault Megane 2016 1.5 dci 110 hp Maximum hız deneyen oldumu?

Gazın altında bir tuş bulamadım ama gaza sonuna kadar basınca tık sesi geliyor ve gaz çok az bir kademe daha iniyor kastettiğiniz o olabilir mi acaba? Hareket halinde denemedim ama elimle baktım.

Erdoğan Saka
Evet gaza sonuna kadar bastıktan sonra biraz daha basabiliyorsunuz.O kickdown süvicidir.

197 gordum ve viraj geldi yavasladim.daha giderdi.hic bir zorlanma da olmadi

190 gördüm. Vw golf ile takıştık kalkışta beni geçti 100 den sonra yakalayamadı.

Ben 187 gördüm :D Bursa otobanında İzmir'e giderken gördüm ve araba şaşırtıcı şekilde güven verdi.

Ya şimdi insanlar şaşıracak ama ben arabayla ilgisi olan adam değilimdir ömrümde arabalarımın hiçbirini kendim yıkamadım ama bu arabamın kendi şampuanı bile var süngeri var ayna, dış ve iç bezi var ben bu arabamı gerçekten aşırı seviyorum umarım herkesin gönlünce olur herkes istediği arabaya kavuşur ancak benim gibi Reanult sevmeyen adam Megane IV'e aşık oldu daha ne diyeyim.

Arkadaşlar birde adaptif cruise controllu bir megane 4 sürün arabadan inmek istemiyeceksiniz.

Son hıza teşvik etmemek ile birlikte, aynı motora sahip fluence aracım ile yaptığım son hız ve hızlanma videoları aşağıdaki şekilde.
https://www.youtube.com/watch?v=WwUw2koPhTc

https://www.youtube.com/watch?v=jR49F8SX-e8

EDC olan fluence ile de 227 km/h gördüm hafif eğimde. düz yolda 220'e kadar çıkabiliyor kısa mesafede.

Ya şimdi insanlar şaşıracak ama ben arabayla ilgisi olan adam değilimdir ömrümde arabalarımın hiçbirini kendim yıkamadım ama bu arabamın kendi şampuanı bile var süngeri var ayna, dış ve iç bezi var ben bu arabamı gerçekten aşırı seviyorum umarım herkesin gönlünce olur herkes istediği arabaya kavuşur ancak benim gibi Reanult sevmeyen adam Megane IV'e aşık oldu daha ne diyeyim.

Harikasın :eyv

Bu fluence bi tuhaf araba yaa dun ankara cevre yolunda takildi biri pesime bende laguna 2.0dci stage 1 yazilimli arac var adam resmen bana kafa tuttu aksam trafiginde oyle 190 in ustune pek cikamadik ama ne yaparsam yapayim soyle bi uzuyup gidemedim fluence in yanindan yazilimla deli oluyor arac resmen 2.0 dci a yakin performans gosteriyor kasada hafif oldugundan

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu fluence bi tuhaf araba yaa dun ankara cevre yolunda takildi biri pesime bende laguna 2.0dci stage 1 yazilimli arac var adam resmen bana kafa tuttu aksam trafiginde oyle 190 in ustune pek cikamadik ama ne yaparsam yapayim soyle bi uzuyup gidemedim fluence in yanindan yazilimla deli oluyor arac resmen 2.0 dci a yakin performans gosteriyor kasada hafif oldugundan

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kasa hafif değil dci fluence ler 1290 kg oluyor yani megane 4 den 40 kg daha da ağır ancak yol tutuşu biraz problemli ama yine 110 luk edc li fluence ler gerçekten iyi hızlanıyorlar

Geri