Renault latitude mi toyota corollamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alican42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle kararınız ne olursa olsun hayırlısı olsun diyelim.
Megan2 2010 dizel sedan aracımla 2013 model bi corolla ile kapıştım yaklasık 100 km civarı kadar corolla meganı geçemiyor ve megan rahatlıkla peşinden getirtiyor corollayı yani kısacası megane ile tokatladım desem yeridir 190 200 gibi hızlarda gittik cogu zaman corolla güç itibariyle tatmin edeceğini sanmam en önemliside 1 hafta önceye kadar bayide latitude test ettim bindim ettim kesinlikle corolladan üst seviye bir araç ve daha kaliteli tartısmasız latitude derim düşünmek bile hata

o varken corolla için düşünmek bile zaman kaybı bencede....

renault-latitude-05.jpg

390111161161.webp

Renault_Latitude_2014_4.jpg

latitude nin verdiği konforu performansı corolladan bulmazsın toyota sorunsuz olarak bilinir evet eski 1.6 gli ler güzeldir ancak sonrası için durum vahim bence vti motorlar yağ yakıyor gaz pedalı için geri çağırılanlar oldu yani eski toyota değil gibi geliyor bana yenisine binmedm ancak arkadaşım da var arkayı çok çabuk bıraktığını söylüyor onun sürüşünden de kaynaklı olabilir bilemiyorum..

bence latitude...

Kesinlikle Latitude :eyv

Kesinlikle Latitude. :eyv :eyv

Biri d sınıfı biri c sınıfı... sırf sınıf farkından dolayı ben Renault derim..

bikere aynı segment değil aynı segment olsa bile genede latitude derdim..

Mehmet'im noldu seni böle renaulttan soğutan ?
renault olarak sadece megane 1 kullandım ve şu rolanti sorunu kafasına göre stop etmesi soğuttu beni. onun haricinde bir sıkıntım yok 1.4 olmasına karşın gayet iyi performansı var. birde bir arabada çok özellik ararım gözüm hep megane 2 de idi fakat 1 almak durumunda kaldık birde rolanti sorunu filan olunca iyice soğudum renaulttan ve japon arabalarına karşı hep bir ilgim var :) tepki gösteren abilerim kardeşlerim sonuç olarak soruyu soran bir fikir almak istiyor ve iyi veya kötü yoruma açık bir konu herkes şahsi görüşünü yazıyor siz olumlu görüş yazmışsınız bende olumsuz kızacak bir durum yok diye düşünüyorum. bir kıyaslama yapacak olursak bana doktor sorduklarında memnun olduğum yada daha önce gittiğim doktoru öneririm diğer doktor alanının en iyiside olsa önerecek olduğum sadece ve sadece gittiğim doktor olur. bu görüşler değişkendir belki latitude kullansam gözüm ondan başkasını görmez. şuan sadece renault ve toyota kıyaslayınca kararım toyota olduğu için öyle yazdım. istemeden kırdıysam kusura bakmayın :) biz kocaman bir aileyiz

Geri