Renault Fan Club'ın Değerli Üyelerine Teşekkür Ederiz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açık konuşmak gerekirse gönül isterdi ki bundan 5-6 ay önceki ortam olsun. Hakikatten harika bir ortam vardı nazar değdi. Gene de şükür diyoruz RFCyi seviyorum.

Açık konuşmak gerekirse gönül isterdi ki bundan 5-6 ay önceki ortam olsun. Hakikatten harika bir ortam vardı nazar değdi. Gene de şükür diyoruz RFCyi seviyorum.
belki de böylesi daha iyi oldu ve daha iyi olacak hayırlısı diyelim

Tabikide herşeyin hayırlısı.

RFC'de emegi olan herkese tesekkurler ve tebrikler. Bu basari baskasinin degil, suphesiz burada olan kaliteli insanlarin basarisidir. Nice basarilara, nice senelere imza atmak dilegiyle..

Sent from my iPhone using Tapatalk

burası dostluğun adresi . FOREVER RFC :eyv

​Dostluğun,kardeşiliğin,dürüstlüğün ve aile ortamının gelindiği noktadır RFC

videoyu bir kez daha izledimde özlemişim ya fabrikayı :D her öğle yemeğinden sonra çıkıp o motor departmanının kapısından girip gidiyordum babamın yanına :D orda bizim labaratuvarda vardı arkada yeni clio motorlarını incelemiştik analizini falan yapmıştık :D inş okul biterde orda işe başlarım zaten istiyordumda işin içine girince istek dahada arttı :D

baban reno fabrikasında mı bilader... gece gelsek de bikaç clio megan indirsek... :cool:ıslık

baban reno fabrikasında mı bilader... gece gelsek de bikaç clio megan indirsek... :cool:ıslık
evet :D 1989 dan beri hemde :D motor departmanında :D dayımda 2 sene önce ordan emekli oldu :D bende bu yaz stajı ARGE de yaptım, yani Bilal Abi senin anlayacağın, biz ailecek renocuyuz :D

Haktır RFC'Ye Yakışır :eyv

Geri