Renault Fan Club'ın Değerli Üyelerine Teşekkür Ederiz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Rica ederiz. RFC ailesinin içinde bulunmaktan mutluluk duymaktayız.Nice 13.000 lere.

Bende bir seneye aşkın süredir sizinleyim :)
Ve Ustaya bu siteyi açtığı için teşekkür ederim.

İyiki varız. Olmaya da devam edeceğiz.. :eyv

Ben, sen o yada herhangi birisi, Kim olduğu hiç önemli değil. Dostluk gönülden gelir...

Mesela ben Araba sever bırı değilim,yani Benım işim Renault TRUCK 440 DXİ otomatik vites mikser ama ben sırf buranın ortamı,Dostluğu ve bir aile olduğumuz için burdayım,Böyle olmayada devam edicem..:eyv

Son düzenleme:
mikser derken... :cool:
sizi çok göremıyoz buluşmalarda Keremcan bey... ıslık

Son düzenleme:
Kalite, saygı ve disiplin. Aradığım bu üç özelliği bulduğum ortam; RFC, iyi ki var...

Gönülden Renault Fan Club e bağlıyız :eyv

ilk günden beri buradayım ilk günkü heyecanla her organizasyona katılmaya her mesaja cevap yazmaya gayret ediyorum şartlar beni zorlasa da elden geldiği kadar forumda vakit geçirmek için uğraşıyorum bugune kadar ustanın da yazdığı gibi saldırıda oldu hakaret de oldu ama kimse bu ortamın şartlarından kurallarından taviz vermedi bu şekilde de devam edeceğine inanıyorum...emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler

Asıl biz sizlere teşekkür ederiz. Bu kadar gönül dostunu bir çatı altında topladığınız , bizleri ailenize kabul ettiğiniz için. Ne demişler " Gücümüz birlikteliğimizdir... " :eyv

Geri