Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah arabana. Plakalar çok yorgun duruyor belki yenilenebilir. Bir de jantlar kapaksız, sadece sac jantla nasıl olur diye düşündüm. Kazasız belasız.
Maşallah çok tatlı kangooyu satınca babama alıyım diyorum almama izin vermiyo içime işledi 19 tutkusu gözüm kapalı söküp takabilirim bütün arabayı.Kadirin dediği gibi sol far camı 20-30 lira bişey değişim güzel gösterir.Hatta far açılmışken far karartma yapılıp sinyallere siyah folyo çekilirse çok haşin bakar, aynı şekilde logosuz panjurda olabilir
Maşallah çok tatlı kangooyu satınca babama alıyım diyorum almama izin vermiyo içime işledi 19 tutkusu gözüm kapalı söküp takabilirim bütün arabayı.Kadirin dediği gibi sol far camı 20-30 lira bişey değişim güzel gösterir.Hatta far açılmışken far karartma yapılıp sinyallere siyah folyo çekilirse çok haşin bakar, aynı şekilde logosuz panjurda olabilir
Camı değişiriz sorun yokda, ben far ve sinyallere siyah folyo çekeyim diyorum transparan sıkılınca sökmesi kolay logosuz panjur beğenmiyorum, yorumun için teşekkürler
Maşallah arabana. Plakalar çok yorgun duruyor belki yenilenebilir. Bir de jantlar kapaksız, sadece sac jantla nasıl olur diye düşündüm. Kazasız belasız.
orijinal antenin ucundaki plastiği çıkart, sonra anteni tam ortasından ya da göz zevkine göre bir yerinden kes. ucunu biraz zımparalayıp incelt. çıkardığın plastik anten ucunu japonla yapıştır. bitti gitti..