Renault edc sorunu ve basit cozumleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanseler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diğer 72-74 amperlik akülerde iş görür sanırım ama konuyu açan arkadaş bu aküden bahsetmiş bunu almak en iyisi, akü de amperin yanında 680a yazıyor, o da önemli bi rakam.

60-65 amper aracin uzerinde geliyor bu yuzden size olur demisler fakat aku degisecekse 70-72 amper altinda almayin.

“Hızlı yanıt alabilmek için alıntı yaparak cevaplayın”

İnstagram: @flu_e_nce
Twitter : @tanseler
İmessage : tanseler@me.com

60-65 amper aracin uzerinde geliyor bu yuzden size olur demisler fakat aku degisecekse 70-72 amper altinda almayin.

Varta 74 amper alacağım. E11 diye geciyor modeli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben ankara da yaptırdım, dr renault diye bir yerde ivedik sanayide adını scenic klübünde duydum elektronik park freni sorunu ile ilgili gitmiştim orada clip cihazıyla ilgilenen arkadaşla bağladık herşeyi kontrol etti baktı enjeksiyonları dpf oranını şanzumanı işte kavrama noktalarıyla ilgili diğer herşeye felan baktı kalibrasyonu yaptı 50 tl verdim.

Ben ankara da yaptırdım, dr renault diye bir yerde ivedik sanayide adını scenic klübünde duydum elektronik park freni sorunu ile ilgili gitmiştim orada clip cihazıyla ilgilenen arkadaşla bağladık herşeyi kontrol etti baktı enjeksiyonları dpf oranını şanzumanı işte kavrama noktalarıyla ilgili diğer herşeye felan baktı kalibrasyonu yaptı 50 tl verdim.

Ben de bi ara uğrayayayım inşallah.

Malesef sanziman ve beyine doğrudan mudahale yok ddt4all ile.

Peki ne edinmemiz lazım edc kalibrasyonu kendimiz yapabilmemiz için? Program, kablo, cihaz?

Orjibal reno clip cihazı bağladılsr benim aracıma, tam olarak nedir ne değildir program cihaz felan bilmiyorum ama pahalı onlar tek araç için almak pek anlamlı olmaz

Peki ne edinmemiz lazım edc kalibrasyonu kendimiz yapabilmemiz için? Program, kablo, cihaz?

Sanzimana clip cihazi ile veya clip cihazinin kullandigi yazilim ile mudahale edilebiliyor. Bunun harici bir işlem varsa ben bilmiyorum. Ama yapilirken bakmistim o islemin sayfasida oldukca karisik. Ne yaptigini bilen biri o islemi yapmali akai halde kalici hasarlar olusabilir aracta.

Sanzimana clip cihazi ile veya clip cihazinin kullandigi yazilim ile mudahale edilebiliyor. Bunun harici bir işlem varsa ben bilmiyorum. Ama yapilirken bakmistim o islemin sayfasida oldukca karisik. Ne yaptigini bilen biri o islemi yapmali akai halde kalici hasarlar olusabilir aracta.

Clip cihazının kullandığı yazılım + ELM cihazı ile yapılabilir mi acaba?

Clip cihazının kullandığı yazılım + ELM cihazı ile yapılabilir mi acaba?

Yapilabilir. Clip cihazi olmayan servisler yazilimi bilgisayardan kullaniyorlar.

Ben beyin değiştirdim. Fakat 1 gün sonra vites kutusunu kontrol ettirin uyarısını yine verdi ve silkeme devam etti. Bugün başka bir ustaya yazılım attıracağım. Bakalım ne olacak.

Geri