Renault Clio 4 Güncel Fiyat Listesi

orta seviye donanımlı olan yeterli

29 bin 490 liraya 10 Ekim’de yollara çıkıyor

FRANSA eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’in tüm siyasi baskılarına rağmen ana üretim merkezi Bursa olan yeni Clio, 10 Ekim’den itibaren 29 bin 490 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacak. Renault Mais, yeni Clio’yla birlikte rekabetin arttığı B sınıfının en iddialı markası olmayı hedefliyor. Joy, Touch ve Icon olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ve 2 benzinli, 2 dizel motor seçeneği ile tüketicinin beğenisine sunulacak yeni Clio’nun Grand Tourer versiyonu ise 2013 ilk çeyreğinde pazara sunuluyor olacak.

En kk Fransza Trkiye damgas - Hrriyet EKONOM

29,490.00 TL fiyat uygun gibi aracın donanım seviyesi çok yerlerde değilse alınabilir güzel bir haber ama donanımın birinde tam boy stepne yazıyor o kısımı hala anlamış değilim o bile donanımdanmı sayılıyo :D

Bütün haberler önce bizde çıktı,sonra diğerleri bizi takip etti...:eyv

fiyatlar gayet ideal

Allah kısmet ederse düşünüyorum bende almayı hayırlısı bakalım

bu ay sonu bıze gelıyor lansman yapıp satacagız bakalım

gerçekten çok başarılı clio3 sahipleri üzücek gibi

Son düzenleme:
fiaytları daha yüksek bekliyordum, almak isteyenleri sevindiren rakamlar sanırım.

benim nisan ayında başka sebeplerle birlikte clio 3 almak için telaş etmemin nedeni authentique bulamazsam ya clio 4 ler başladığında elde kalmazsa endişesiydi, iyi ki de almışım zevk meselesi clio 3 ümün dış görünüşünü seviyorum ama 4 bana hitap etmedi açıkçası. bir terslik çıkmazsa da en az 7-8 sene kullanıp takasa vermeyi planladığımdan zarar edeceğimi sanmıyorum:D

Selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza inşallah güzel sohbetlerimiz olur, Bende hasta renault'cuyum hatta türkiye'deki reno maxi megane'leri yarıştırıyorum pegasus racing motor bölümü sorumlusuyum, sabırsız bir şekilde clio 4 bekliyorum bu arada eğer clup üyeleri toplu olarak clio 4 alıcaksa benide listeye yazarsanız sevinirim :) bu arada clio 4'ün arka frenleri bütün modellerde kampana'mı yoksa arkaları disk olan modelide varmı ??

Geri