Renault a attığım mail

"röno, araçların donanımlarında ve fiyatlarında değişiklik yapma haklını saklı tutar" ibaresinin arkasına saklanacaklardır..

illa ki altına sığınacakları bir açıklama yapacaklardır. ben baştan dedim çözüm falan beklemiyorum Renaulttan.. sadece yapılan muameleyi herkes bilsin yani.. yakışmadı.

vala sabah aradı müşteri hizmetleri durumu ve şikayetimi onlara da anlattım bakalım beni teknik desteğe yönlendirdiğini ve en geç 1 hafta içinde arayacaklarını söyledi bayan. olumlu olumsuz bir netice çıkarsa burda gene bildiririm.

bence aracın arka kapılarını vs değiştirmeyeceklerine göre üstüne su içebilirsiniz :)

bence aracın arka kapılarını vs değiştirmeyeceklerine göre üstüne su içebilirsiniz :)

arka kapı değil de bi ihtimal arka camlara cam motoru ile otomatik yapılabilme ihtimali gibi bi şey var dedi müşteri hizmetlerinde bayan ama teknik destek arayacak sizi en iyi ihtimal dediğim işte yoksa tabi ki de su içcez artık :)

illa ki altına sığınacakları bir açıklama yapacaklardır. ben baştan dedim çözüm falan beklemiyorum Renaulttan.. sadece yapılan muameleyi herkes bilsin yani.. yakışmadı.
Ben bu konuda hiçbir yanlışlık görmüyorum.Sizin düşünceniz yanlış yönde.Sonuçta aracı alan kişi sizsiniz.Gözünüz kapalı yada silah zoruyla almadınızya? Gittiniz bayiye baktınız gördünüz beğendiniz ve aldınız kusur bunun neresinde?Madem arka camlar otomatik çıkacaktı ozaman aracı almadan beklemeliydiniz,bir sonraki versiyonun gelmesini.Sizle ilgilendiler diyelim,arka camlarınız otomatik yaptılar ama bunu bedavayamı yapacaklar?Hiç zannetmiyorum.Otomatik camda mekanik,elektriksel eklentiler yapılacak

Ben bu konuda hiçbir yanlışlık görmüyorum.Sizin düşünceniz yanlış yönde.Sonuçta aracı alan kişi sizsiniz.Gözünüz kapalı yada silah zoruyla almadınızya? Gittiniz bayiye baktınız gördünüz beğendiniz ve aldınız kusur bunun neresinde?Madem arka camlar otomatik çıkacaktı ozaman aracı almadan beklemeliydiniz,bir sonraki versiyonun gelmesini.Sizle ilgilendiler diyelim,arka camlarınız otomatik yaptılar ama bunu bedavayamı yapacaklar?Hiç zannetmiyorum.Otomatik camda mekanik,elektriksel eklentiler yapılacak
arkadasın da benim de takıldıgım yer şurası adamlar yok işte ab standardı yok cam açılma olayı yok çıkmayacak falan diyerek bizi de kandırdılar yoksa elbette bizde otomatik olsun isterdik ama ha dedik madem çıkmayacak o zaman alalım dedik geçtik olayı ancak 1 hafta bile geçmeden otomatiklerin çıkmasına bizim tepkimiz yoksa 2 cam motoru peşinde değiliz ve de renonun niye böyle bi şey yaptıgını anlamaya calısıyoruz .yoksa ayrıca aynı paraya ben manuel aldım şimdi otomatikler satılıyor hani parası da yok aynı paraya farklı hizmet sorun bu? yoksa bi beklentimiz yok reno dan

Hmm ozaman siz aracı alırken ''abi arka camlar otomatik model çıkmıycak,gelmiycek'' dedilerse ozaman bu reno bayisinin hatasıdır.Böyle bir olaya bende karşıyım.Ama türk ticaret şekli yine aklıma geldi 'herşey satana kadar' mantığı ile işi bitirdiler sanırım

Hmm ozaman siz aracı alırken ''abi arka camlar otomatik model çıkmıycak,gelmiycek'' dedilerse ozaman bu reno bayisinin hatasıdır.Böyle bir olaya bende karşıyım.Ama türk ticaret şekli yine aklıma geldi 'herşey satana kadar' mantığı ile işi bitirdiler sanırım

çıkmıycak değil de çıkacak ama yeni yılda olacak ekstra paralı vs dendi ama onlarada genel müdürlük heralde öyle dedi ki onlar da onu söylüyorlar.yani burda problem reno kaynaklı yine. ha bi şey olur olmaz bilemem ama en azından bi denedik şansımızı rahatsızlıgımıza dile getirdik.

olayı başka bir boyuta taşayayım,bize kangooyu satarken kimse ticari geçiyor diye bahsetmemişti,hususi diye aldık :D Muayene ve hız sınırlarından haberimiz olunca iş işten geçmişti :) Yani kücük şeylere kafayı takmayın ;)

Geri