Renault a attığım mail

inşallah yaparlar bişeyler ama bende pek sanmıyorum bişey çıksın

Yılların kurumsal koca fabrikası, tahminen cevap vermek yerine saşe bilgisini alıp üretim bandını, zamanını, hangi donanımla üretileceği gibi bilgilere ulaşmak için istemişlerdir. Kısaca destekli cevap hazırlıyacaklar.:D Bişe çıkacağını farzetmiyorum, neyse oltayı salladın denize çıkarsa bi balık, kar sayarsın.:D:D

aynen öyle bi denedim şansımı ne tutarsak kardır dediğin gibi kılıf hazırlayacaklar muhtemelen kendilerine :)
bir de bana postmaster gibi biyerden mail geldi aşagıdaki adrese teslim ertelendi gibi bi şey yazıordu adres de renaultun mail adresi vala ne olup bitiyor anlamadım da bakalım.

Öyleyse mail ulaşmamıştır, hata vermiş. Tekrar gönder istersen.

tekrar gönderdim bildirim de geldi hadi hayırlısı bakalım ne çıkarsa.

Bende bugün bir konu hakkında mail attım,1 saat geçmeden dönüş yaptılar,bakalım istediğim şeyi göndereceklermi...:)

Bende bugün bir konu hakkında mail attım,1 saat geçmeden dönüş yaptılar,bakalım istediğim şeyi göndereceklermi...:)
bu saatten sonra dönemeyeceklerine göre artık yarına kaldı.:) bende daha önce 1-2 kez soru sordum da hemen cevapladılar. inşallah bu sorunumu da çözerler.

Gece gece sana kim dönsün kardeşim,herkes sıcak yatağında bu saatte...:D

Gece gece sana kim dönsün kardeşim,herkes sıcak yatağında bu saatte...:D

abi sende haklısın vala :D bende okuldaydım sonra dersaneye gttim ancak gördüm öglen attıgım mailin gitmediğini yoksa hep telefon bekledim de meğer mail gitmemiş adamlara.

gökhan sen hala elektrikli camın peşinde misin :)) gece gece güldürdün beni.. inşallah reno sana bir güzellik yaparda şu camlarını elektrikliye çevirir.. bak benim arka camlar manuel hiç dert ediyor muyum :))

gökhan sen hala elektrikli camın peşinde misin :)) gece gece güldürdün beni.. inşallah reno sana bir güzellik yaparda şu camlarını elektrikliye çevirir.. bak benim arka camlar manuel hiç dert ediyor muyum :))

abi bana bi güzellik yaparlarsa inşallah yapar senin için de isterim ayıp ediyorsun :) :)

Geri