Renault 5 ksa 22

Allah kaza bela ve ceza vermesin inşallah. Ne kadar kibar bir araba öyle.qw Ama aynı şeyi ön kapıda ki hoparlörler için söyleyemeyeceğim. Abi o arabada o sesle nasıl duracaksınız.ıslık
Can sever öyle şeyleri...:)

hahaha :D aynen mustafa abi :) ayar çekeceğiz araca bakalım . motor şuan sıkıntı yok hallettik araç yürüyor maşşallahı var :) nasip kısmet işleri aldık yavaş yavaş yapacağız yaptıkça burada resimlerini paylaşacağım ;) herkese teşekkürlerimi sunarım sağolun cümleten kazasız belasız

Hayırlı uğurlu olsun Can kardeşim, Allah kaza bela vermesin:eyv

hayırlı olsun...

hahaha :D aynen mustafa abi :) ayar çekeceğiz araca bakalım . motor şuan sıkıntı yok hallettik araç yürüyor maşşallahı var :) nasip kısmet işleri aldık yavaş yavaş yapacağız yaptıkça burada resimlerini paylaşacağım ;) herkese teşekkürlerimi sunarım sağolun cümleten kazasız belasız
hayırlı olsun.bi ara benim niyetim vardı bu araca gidip test ettim aracı araç yokuşu çıkamadı:) yokuşta kaldı sahibine sordum bunlar böyle dedi 1100 motormuş:)

hayırlı uğurlu olsun :)

hayırlı olsun güle güle kullan daha önce dediğim gibi ilk zamanlarına denk gelseydin o zamanlar daha iyiydi bu araç...toplarsan daha da iyi olur tabi

hayırlı olsun.bi ara benim niyetim vardı bu araca gidip test ettim aracı araç yokuşu çıkamadı:) yokuşta kaldı sahibine sordum bunlar böyle dedi 1100 motormuş:)

gel benim aracı sana veriyim istediğin yokuşu çıkar...3 kişi en dik rampadan Beykoz tepesine çıktık...motoru zayıf olduğu doğru devamlı zorlanmaya gelmez biraz kullanmayı bilmek gerek yani...:)

Geri