Renault 5 için 8 RPM lik minik devir saati buldum...

:eyvKanka çok cancanlı olmuş. Ledler de hararet göstergesinin bi sembolü olsa gerek kahvemi hazırla 12 3

Hayır alakası yok :D ama yaklaştın.Sana daha önce söylemişimdir belkide ne olduğunu...

söylemiştin ama hatırlayamadım cevap d) şıkkı :bravo

büyük ihtimal kimse bilemeyecek onu oraya ne mantıkla taktığımı kahveyide ben içerim sorun değil :D

Güzel duruyor,emeğine sağlık kardeşim,güle güle kullan...:eyv

1qdvf.jpg

Güzel olmuş abi güle güle kullan..

O alttaki ledler devir arttığında vites değiştir diye mi yanıyor ?

Devir saatinin yaptığı bir saçmalığıda açıklayayim,motor rölantite çalışırken devir göstermiyor,bildiğime göre 1000 devir göstermesi gerekir,gaza basınca göstermeye başlıyor,sizce normalmi değilmi ?

Güzel olmuş abi güle güle kullan..

O alttaki ledler devir arttığında vites değiştir diye mi yanıyor ?

Teşekkür ederim sağol,
hayır onunla bir alakası yok ayrıca o tip bir özelliğide yok,hararetle ilgili bu alanda yoğunlaşın :D

Hayırlı olsun Hakan, iyi olmuş devir saati...:eyv
Ledler hareret 90'ı geçince mi yanıyor...:)

Hayırlı olsun Hakan, iyi olmuş devir saati...:eyv
Ledler hareret 90'ı geçince mi yanıyor...:)

:D gerçektende güldürdün ve şaşırttın beni:D Evet aynen öyle ledler hararet 90 ı geçince yanıyor.Şimdi ben sana kahve borçluyum :D Ledler fana bağlı,fan çalıştığında ledlere +12 volt veriyor ve ben fanların çalıştığını anlamış oluyorum,fan çalıştı göstergeside diyebiliriz...Aracın içini yarı otomatik ve Analog hale getirdim güzel oldu :)

hayırlı olsun abi ama keşke kalorifer tuşlarını iptal etmeseydin sol tarafa koysaydın, biraz orjinalliği bozmuşun :)

Geri