Renault 5 için 8 RPM lik minik devir saati buldum...

nereye takmayı düşünüyorsun hakan abi?
bence olmaz hararetin orda olursa ne anlamı kaldı devir saatinin ... benim kırmızıda 8binlik güzeldi orta boy bakayım varmı on numara sola takılmıştı çokta güzeldi,
bilmeyenler NOS mu diye soruyordu salakca :D ahahah

hararet saatinin takılı olduğu yere takılacak :eyv

Hayır ben oraya takmıyacam..Daha önce sana göstermiştim,kaloriferi iptal ettim oraya takıcam ;)

​Soğukta aygazlamı ısınıyorsun...:D

Arabanın içine bir piknik tüpü attık onunla idare ediyok :D
Benim kalorifer zavazingosu bozuktu zaten mekanizma dağılmış.toplamakla uğraşmadım..Yıllarca idare ettim...Fan butonunu söküp başka biyere montajladım..Kalorifer açma kapamasınıda gaz pedalının yanında dıştan müdahele için klape parçasını tutup yazın kapatıyorum kışın açıyorum..Bu şekilde yani :D

çorum lazımsa çıkma temiz ayarlarız :D devir saatnin
montajını yaparken detaylı fotolar istiyoruz hakan abi ;)

Birinci sayfadan resimleri görebilirsiniz,ayrıca resimlere dikkatli bakanlar benimde hava filtremin açık hava filtresi haline getirdiğimi görürler,resimlerde 3-4 ay önce taktırdığım hararet göstergesinide görebilirsiniz...Devir saatinin altında 2 tane led var o ledlerin ne için takıldığını bilene kahve ısmarlıyacam...:D Araç bana boş geldi bütün donanımlarını ben yaptım,şu fransızlarda çok gerzekmiş yaw :D

Son düzenleme:
:eyvKanka çok cancanlı olmuş. Ledler de hararet göstergesinin bi sembolü olsa gerek kahvemi hazırla 12 3

Geri