Hayırlısı olsun uygulamadan sonra hafif loş ortamda çekilmiş bir fotosunu görebilirsem çok sevinirim qw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kararsızım aldım ama bi ışığını göreyimde nasıl bmw gibi olursa takarım yoksa bant yapıştırıp tırnağı tutturmaya devam sorun yok şimdilikHayırlısı olsun uygulamadan sonra hafif loş ortamda çekilmiş bir fotosunu görebilirsem çok sevinirim qw
Kararsızım aldım ama bi ışığını göreyimde nasıl bmw gibi olursa takarım yoksa bant yapıştırıp tırnağı tutturmaya devam sorun yok şimdilik
Bu ampüllerden aracına takmış olan yokmu hiç
Bi foto koyabilirmisin baksak led ampülmü bunlarBencew orjinali bozma ama bunlarında ışıkları çok hoş bendede 3.olarak görev yapmakta )
Bi foto koyabilirmisin baksak led ampülmü bunlar
Hatırlayamadım ama link verirsen bakayım telefondan bulmam zor biraz görüntü güzelmi duruşu nasıl sağlam mı sadece bantlamı tutturdun cama
led ampül vardı eski fotoları görmüşündür aslında ....
Hatırlayamadım ama link verirsen bakayım telefondan bulmam zor biraz görüntü güzelmi duruşu nasıl sağlam mı sadece bantlamı tutturdun cama
[emoji1] [emoji1]frene basacak kimse olmadığından çekemedim valla arşive bakayım)bantla filan tutturmadımki aldığımdan beri panzoide sabit zaten 2 adet civatayla kendileri hımm
Malzeme 32 ledli olan geldifrene basacak kimse olmadığından çekemedim valla arşive bakayım)bantla filan tutturmadımki aldığımdan beri panzoide sabit zaten 2 adet civatayla kendileri hımm