Renault 19 üçüncü stop lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlısı olsun uygulamadan sonra hafif loş ortamda çekilmiş bir fotosunu görebilirsem çok sevinirim qw

Hayırlısı olsun uygulamadan sonra hafif loş ortamda çekilmiş bir fotosunu görebilirsem çok sevinirim qw
Kararsızım aldım ama bi ışığını göreyimde nasıl bmw gibi olursa takarım yoksa bant yapıştırıp tırnağı tutturmaya devam sorun yok şimdilik
Bu ampüllerden aracına takmış olan yokmu hiç

Kararsızım aldım ama bi ışığını göreyimde nasıl bmw gibi olursa takarım yoksa bant yapıştırıp tırnağı tutturmaya devam sorun yok şimdilik
Bu ampüllerden aracına takmış olan yokmu hiç

Bence orjinali bozma ama bunlarında ışıkları çok hoş bendede 3.olarak görev yapmakta :))

led ampül vardı eski fotoları görmüşündür aslında ....
Hatırlayamadım ama link verirsen bakayım telefondan bulmam zor biraz görüntü güzelmi duruşu nasıl sağlam mı sadece bantlamı tutturdun cama

Hatırlayamadım ama link verirsen bakayım telefondan bulmam zor biraz görüntü güzelmi duruşu nasıl sağlam mı sadece bantlamı tutturdun cama

frene basacak kimse olmadığından çekemedim valla arşive bakayım:))bantla filan tutturmadımki aldığımdan beri panzoide sabit zaten 2 adet civatayla kendileri hımm

frene basacak kimse olmadığından çekemedim valla arşive bakayım:))bantla filan tutturmadımki aldığımdan beri panzoide sabit zaten 2 adet civatayla kendileri hımm
[emoji1] [emoji1]

Malzeme 32 ledli olan geldi
be1ac7f2380d40447f9a6844afda5ca8.jpg
dc512a711e6da88a1636ac7cd79f22ff.jpg
ad4a5bbbb5488d24adf9356c503528ec.jpg

Birde 14 ledli olan vardı o gelmedi hepsiburda geciktirdi kargoyu

Geri