Renault 19 cabriolet 16s'im var bilgi rica ediyorum

hala 2 tane f7p var satılık biri 8950 istiyo dieride 12000 ve arkdaşın verdiği ilandakide f7p motr ilanda işaretlenmiş hp ler arası renaultun o yillarda çıkarmış başka bi motor seceneği yok diye biliyorum ve arabanıza 11bin verene hiç bekletmeyin bence masraflarıda olan bi f7p 19cabrionun edecegi daha fazla değildir

Ortak alalım yazları ben kışları sen kullanırsın...:aytuğ

Emmi çok akıllısın yaw. Karadeniz zekası bu olsa gerek hehe hehe hehe
Kışları napcam ben cabrio yu:loll

Uğur sen de çoluk çocuğa karıştın, bebek koltuklular familyasına (Aramıza) katıldın, gözün hala Cabriolardahehe

Hiç cabriom olmadı benim :slc :slc

Bu arabaya 11.000 TL veren kişiler arabayı toplayabilecek durumda olanlardır .
Rali kullanıcıları sadece motor için bile alır bunu .

Bence 11.000 de çok çünkü rahat 3000TL harcamak lazım buna . ( Tabi Roliinglerde koşulacaksa motor sıfır yapılması lazım )

Beyaz Pert olan 16S bile 13 civarı satıldı . Buna 11.000 fazla . Tabi mal sizin ben de alıcı değilim .

imza süper yaa cok hızlı gidince plaka düşmüş heralde :D bu arada megane II 1.5 DCI motor a aşıgım resmen :))

imza süper yaa cok hızlı gidince plaka düşmüş heralde :D bu arada megane II 1.5 DCI motor a aşıgım resmen :))
Teşekkür ederim :)
Yanlız Megane 1.6 :D :D

Gözüm Kapalı 5 Bin Lira Vereyim, İstanbul'a Bile Gelmem Yükleri Arabayı Kamyona Getiririz ?

arkadaşım aracın gerçekten mantıklıa rakamlara vermeyi düşünürsen ben talip olabilrim
eski bir 16S kullanıcısıyım
Telefonum 532 2913303 ister özelden ulaş isteren telefon aç konuşalım
araçla ilgili sormak istediğin ehrşeyide bana sorabilrisin yaklaşık 1 yıl bu aracın sedanıyla yattım kalktım :)

bu arada bu araç rollinglerde felan yürümez
hangi cabriyo aracı siz rolling yaparken gördünüz merak ediyorum ?? cabrioların ağırlıkları diğer araçlara göre fazla olduğu için performansta gözle görülür bir azalma vardır...

Geri