Renault 19 cabriolet 16s'im var bilgi rica ediyorum

Eger dusunurseniz motor ve sanziman durumuna gore 4 liraya satin alabiliriz. Bize araba degil motor sanziman tesisat yuruyen lazim. kupasi vs gozumuz yok

4 liraya sende varsa ben buarabanın sadece kupasını alıyım

arabaya fiyat bicemedim dedim arabadan anlamıyorum demedim o motorun üzerindeki elektronik rölanti ayarlıyıcısı sadece 1,100.-tl yoldan gecen adam bile bu arabaya 11,000,tl gözü kapalı veriyo

4 liraya sende varsa ben buarabanın sadece kupasını alıyım

Şu an için kupa yok malesef. 9 ay önce konuşuyor olsaydık bir tane Clio Williams kupası vardı. 4 ay öncede 2005 clio symbol kasa vardı. Ben sendeki aracın motor şanzımanı R9'a koymayı planlıyorum. Bir nevi proje yani. Ondan öyle dedim. Hani kupaya parçalara talip varsa aracı hurdaya ayırıp motor vs ben kalanı başkası alır diye. R19 cabrio kasasında gözüm yok derseniz 97 rsi var 6 7 ye sahibindende. O alınıp adam edilebilir. Hem parça konusunda daha şanslı R19 cabrio ya göre.

R19 Cabrio güzel ama bazı parçaları bulmanın imkansızlığı işi zora sokuyor

3 senedir araba bende daha sıkıntı yaşamadım parca konusunda tabi diğer arabalara göre biraz daha uğrraşmak lazım hayırlısı diyelim bana böyle motor veya şanzıman düşerse sana haber veririm arabanın kupasında şuanlık bi sıkıntı yok belki inanmıycaksın ama araba ful orjinal hala fabrikanın taktığı farları duruyo 2 parcadada boya var

utku bu arabayla aynı deyilki benim arabam bikere motor farkı var coğu şeyi değişik onunla karşılaştırmam şahinle megan2 karşılaştırmak gibi bişey

Senin aracın resimleri hangi konudaysa linkini koy da ben de göreyim aracını! Yoksa da resimlerini paylaş bari:eyv

Aynen resimleri görelimde Ölücülük yuapmayalım...

Geri