R9 Arka Camları Otomatik Yapma

Abi rahatlık olduğu tartışılmaz
Ama camlar oyuncak gibi oluyor Oynayan oynayana
Oyuncak olduğu kesin abi.Daha bu yaz arkadaşımın hondanın arka cam motorunu bozdum oynarken.:D

en sondaki resimde teyp ve düğmelerin olduğu küp şeklindeki kısım çıkarılıp takılıyor sanırım ben bunun yenisini nereden bulabilirim ? benim springin o bölümü biraz laşkalaşmışta.

en sondaki resimde teyp ve düğmelerin olduğu küp şeklindeki kısım çıkarılıp takılıyor sanırım ben bunun yenisini nereden bulabilirim ? benim springin o bölümü biraz laşkalaşmışta.
Sıfırını bulabileceğinizi zannetmiyorum ancak çıkmasını bulabilirsiniz.:eyv

Konvekta bu projeyi yaptığında 9-11 klubünde moderatördüm kendisi arabasına farklı bi kadran göstergesi takmıştı kendi göstergesini de bana ücretsiz göndermişti arabasına hastaydım resmen :)

anladım teşekkür ederim :) inat ettim toplayacam bu arabayı :)9
Rica ederim toplarken ki fotolarını paylaşırsanız seviniriz.:eyv

Rica ederim toplarken ki fotolarını paylaşırsanız seviniriz.:eyv

inş. motor pislikleri yüzünden bir türlü içine dışına yönelemedim arabanın. adam bahçe için kullanıyormuş güzelim arabayı :(

inş. motor pislikleri yüzünden bir türlü içine dışına yönelemedim arabanın. adam bahçe için kullanıyormuş güzelim arabayı :(
Bizim araçların kaderi bu babamda dağ bayır kullanıyor ben alıştım artık.:)

Bizim araçların kaderi bu babamda dağ bayır kullanıyor ben alıştım artık.:)

aynen öyle. galeriden arabayı alıyorum adam bana bununla dağa bayıra git banamısın demez diye tanıtıyor arabayı. :D

Geri