100 alanda var 300 alanda var
Turbonun yapısına büyüklüğüne flowuna bağlıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motor modifiyesi yapıcaksan bunun bir çok yolu mevcut karbiratör memelerini büyütürsün; açık hava filtresi yaparsın; performans eksoz taktırırsın; port polish yaparsın; kapak taşlatırsın; çift tırnaklı bujiler takarsın; chip uygulaması yaptırırsın; turbo taktırırsın gibi gibi.. bunlar saymakla bitmez
sadce turboyla 90 hp güç alırsın ama sadece turbo takmak konusunu bildiğim kadarı ile biraz açayım turbo uygulamadan önce motor piston yatak gömlek hatta gerekirse blok güçlendirilir bunlarn yanı sıra gerekli hortumlar borular vs basınca dayanklı olanları ile değiştirilir turboyu besliyecek yakıt sistemi geliştirilir ve turbo uygulanır bunların hepsi sadece turbo takabilmek için yapılır aksi takdrde 2 ayda bir motor yenilemek zorunda kalırsın yani demem o ki gtt de turbonun yanısıra motor aynı olabilr ama yakt sistemi daha göçlüdür örnein, motr daha dayanıklıdır vs farklılıkları vardır mutlaka diye düşünüyorum
GT Turbo (1397 cc) turbo 8-subaplı I4; 160 bhp (118 kW); Toplam hız: 205 km/h Budnan lazım abi bundan
Evren gene darlanmışsın sen...
Senin motorun : Şehir içi az yakması için üretilmiş .
R-5 GT TURBO : Renault Sport tarafından geliştirilmiş bir motor .
Sadece piston , yatak , kapak güçlendirmekle bitmez . Emme ve Egzoz manifoltları farklılık gösterir . Hem daha geniş hemde daha sağlamdır .
Eğer yaptıracaksan İzmir'de R-11 turbo var onlara danış...
Uzun lafın kısası bu işi yapmak için örnek bir araba şart
Extra olarak :
Orjinal sübab piston kapak ve blok ile turbolarsan kısa zaman içinde motor ister ve motor kırabilirsinde .
servistede çok bilen birinn olcağını sanmıyorum bazı servisler varki kendi aracımı görürnce bune ilk defa görüorum ben bu motoru dio bi haberler yani bu tarz arabalardan güya bide kurs tarzı bişi alıolar