R5 Coupe'ye jant ve lastik takıldı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun abi

Abi maşallah sade ve şık durmuş bence.Aracın basılması problem oluyorsa orjinalden şaşmayacaksın derler :) Yiğite de hayırlı olsun şimdiden :)

maşallah yakışmış

Eyvallah gençler...:eyv

hayırlı olsun gule gule eskıtın yanlız bıraz pıssa guzel mi olur acaba??

hayırlı olsun abi güzel seçim ama 14 olabilirdi :)

hayırlı olsun gule gule eskıtın yanlız bıraz pıssa guzel mi olur acaba??
Konuda yazıldı pıssak sağ arka çamurluk içindeki benzin borusu lastiğe sürtebilir kardeşim,araç rampada ve sola eğimli duruyor o resimlerde,düz zeminde daha basık duruyor...:eyv

sürtme nasıl yaptı şaşırdım gerçi yanak 70 olduğu için olabilir. benim kırmızıda 185-55-14 vardı hiçbir sıkıntı yaşamadım direksiyonda zor değildi sadece dönüş aksamı kısaydı oda sorun olmuyordu benim için. aynı zamanda yaylardan ve çanaktan düşürülmüştü aracım ona rağmen sürtme yoktu araçta :)
burda bir yanlış durum var anlamadım . jantlar güzel 5 kol çoğu araca yakışır. hayırlı olsun mustafa abi

sürtme nasıl yaptı şaşırdım gerçi yanak 70 olduğu için olabilir. benim kırmızıda 185-55-14 vardı hiçbir sıkıntı yaşamadım direksiyonda zor değildi sadece dönüş aksamı kısaydı oda sorun olmuyordu benim için. aynı zamanda yaylardan ve çanaktan düşürülmüştü aracım ona rağmen sürtme yoktu araçta :)
burda bir yanlış durum var anlamadım . jantlar güzel 5 kol çoğu araca yakışır. hayırlı olsun mustafa abi
​Buluşmaya gelince görürsün Can; kendim bizzat baktım çok dar mesafe kurtarmıyor bence bu araç bizimkilerden farklı:eyv

bugun bir ugrucam bakalım görelim neymiş neyin nesiymiş:D

Geri