R5 Coupe'ye jant ve lastik takıldı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah çok çok güzel bir Renault 5 olacak :)

Hayırlı Olsun,
Biraz aceleye gelmiş gibi, şöyle beyaz bişeyler yokmuydu.

14 olmaz kasar arkadaşlar hem motoru yorar hem de sağ arka lastik içi depo plastik borusu sürter:eyv
Adam işi biliyor işte,sağ çamurluk içindeki benzin borusu şuanda bile çok yakından geçiyor,175 ebat veya 14" jant taksak mutlaka sürter,en ideal ölçüyü yakaladık bencede,hem motorada fazla yük binmemiş oldu ayrıca direksiyon hidrolik değil daha geniş tabanlı lastiklerle direksiyon aşırı sertleşirdi...
Sefaköy rampasını Faruk'la beraber 5.viteste 90 km ile çıktık,lastikler aracı yormuyor demek ki...:)

Hayırlı Olsun,
Biraz aceleye gelmiş gibi, şöyle beyaz bişeyler yokmuydu.
Aldık artık Üstad,Beyaz jant beyaz aracı boğar diye düşündüm,füme jantın füme araçta fark edilmediği gibi olabilirdi...:eyv

maşallah abii kazasız belasız:eyv

İlk girdiğimde modifiye işinin yiğitalpe bırakılmasını yazacaktım bi sayfa geçince başka jant seçimi yapılabileceğini sayfalar ilerledikçe neden hafif de olsa basılmadığını son mesajı okudum ve sadece şunu diyorum Hayırlı olsun mustafa abi sen işini biliyorsun :eyv

Bu işler sırasında Usta ile beraberdik sağ olsun benim fikirlerimi ve düşüncelerimi de değerlendirdi. Hakan araç düşürmek için pay yok kardeşim Teyp desen USB li Yiğitalp i götürür cinsten öğrenci işi modifiyenin sınırı yok yapmakla bitmez ne para dayanır buna ne zaman:eyv

ben düşürdüm benimde arkalar 165 lik lastik ve çelik jant bende bi sorun yok arabalar aynı sayılır...

Hayirli olsun abi yakismis ufakliga :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ben düşürdüm benimde arkalar 165 lik lastik ve çelik jant bende bi sorun yok arabalar aynı sayılır...
Bizzat kendim baktım sıkıntılı kardeşim:eyv bence orj.bozmamakta fayda var bu R5 çok farklı :)

Geri